avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Plângere penală colectivă
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Plângere penală colectivă

Bună seara.Locuiesc într-un imobil mixt format din două apartamente proprietate și apartamentul în care locuiesc proprietatea statului.Terenul liber de constructie este în proprietatea statului și se folosește în devălmășie de către toți locatarii imobilului.Unul din proprietari ne interzice folosirea curții pe motiv că este a lui.Ne amenință,, că mai este puțin și o să vedem noi ce o să pățim".Ne înregistrează toate mișcările în curte cu o camera de supraveghere, chestionează vizitatorii in ce calitate vin la noi,le încuie poarta in față să nu poată intra la noi și multe altele sicane. Deranjați de comportamentul lui mai sunt și alți vecini.Va rog sa îmi spuneți cum putem face plângere colectivă la poliție fiind 6 familii care nu mai suportam șicanele acestor oameni. Menționez că au fost nenumărate reclamații la poliție ,nu s-au luat măsuri,iar ceea ce simțim este hartuire psihologica și amenințări.Am și o fata minoră pe care o urmărește. Vă rog încercați să mă ajutați macar cu un sfat.Respectivul se pare că ar avea probleme psihologice,de comportament , concluzie la care au ajuns și polițiști care au discutat cu el.Va mulțumesc anticipat.
Buna seara,
depuneti o plangere penala bine argumentata, prin intermediul unui avocat, direct la parchet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am observat ca vecinii de jos sunt de vina. eu cred ca exista ... ionuta57 ionuta57 Am observat ca vecinii de jos sunt de vina. Eu cred ca exista si vecini de sus care deranjează si nu numai. Am o intrebare daca un vecin urmărește cand ... (vezi toată discuția)
Muzica tare jeffo jeffo Am un vecin problematic si incredibil de ingamfat uneori. Ca om e ok el, mi-e prieten, dar exagereaza cu muzica si se poarta intr-un mod foarte egoist. In ... (vezi toată discuția)
Insulte,injurii aduse in propia casa si intare in curte in lipsa noastra ContSters141803 ContSters141803 Buna.In casa mea s-a prezentat o matusa,fiica bunicii mele care se afla in ingrijirea mea.Pe motiv ca a venit sa o vada pe mama ei ,desi nici nu a intrat in ... (vezi toată discuția)