avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Activitate Ancuta.Grosu

Activitate Ancuta.Grosu

Buna ziua tuturor.
Cine ma poate ajuta cu o informatie.
Tatal meu a decedat, si garsoniera lui a ramas mie si celor 3 frati. Toti suntem in strainatate, deci, cum se poate face dezbatea mostenirii? F greu sa reusim toti sa mergem in tara in.acelasi timp. Si foarte scump.....am vrea sa o vindem, sa ii platim datoriile enorme la taxe si impozite, sa nu mai avem grija proprietatii abandonate.
Va multumesc
Bună ziua,

Intenționez sa divorțez de soțul meu. Avem 2 copii care locuiesc și vor locui în Anglia cu mine.
Împreună cu soțul meu avem luat un apartament în România prin Prima Casa. El este titular credit , eu sunt coplatitor.
Mai avem de plata la el aproximativ 20 de ani.
Eu vreau apartamentul sa le rămână copiilor, ma angajez sa plătesc rata la el, dar nu știu cum se procedează legal a banca și cum decide tribunalul : dacă trebuie sa îl despagubesc sau nu pe soțul meu pt suma deja achitata.
Cum se procedează în aceasta situație? Cine cunoaște cum se procedează?

Va mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati inteles perfect ideea: nu am nici o problema sa fiu filmata ! Si in lift! Dar sa suni in secunda doi dupa ce am intrat pe usa fratelui meu sa ii spui sa ne atentioneze sa nu mai puna mana fetita pe bara???? Este absolut absurd. si nu am avut cum discuta cu dansa pt. ca nu m-a lasat sa zic nimic. A zis ca eu trebuie sa fac cum zice ea si sa o ascult pe ea. Pe bune???? Cine ar fi fost ok cu asa ceva?( intr-un magazin sau oriunde nu cred ca te asteapta cineva la iesirea din lift sa iti spuna sa nu mai atingi ceva pe acolo, care este fcaut sa il atingi!)
3 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Respect si buna educatie nu am cum sa arat unei persoane care ma apostrofeaza in felul cum a facut-o dansa , legat de un subiect care ma lasa masca: sa nu se tina fetita mea de 16 kg de ea ca face balans liftul, Pai de ce e pusa acolo bara???? Si cum sa arat respect si buna educatie unui om care nu ma lasa sa scot o vorba? Te tratez cum ma tratezi , mai ales cand sunt fetitele mele in discutie.
Răspuns la discuția Gravida alta naționalitate!
Pai din cate stiu cetatenii straini isi pot scoate NIF (echivalentul CNP-ului). Cu acela mergeti si cereti adeverinta precum ca nu are venituri si cu acea adeverinta o treceti coasigurata la dvs. Dar deja de apropie sorocul....trebuie sa va miscati f rapid.
acest răspuns util
Multumesc. Voi incerca asa si daca tot e nebuna voi face plangere.
acest răspuns util
Este semnalizata cu fix cu un poster pe usa. Dar pana ajung sa fac plangeri (ceea ce cred ca se va intampla negresit) stiti daca pot sa pun ceva in dreptul camerei cat merg cu liftul? Nu vreau sa ma vada . Nu vreau sa o mai vad. Asta e legal?
Si dr. care a monitorizat sarcina ce a zis? El trebuie sa stie....
Pai dvs. aveti loc de munca? Sunteti asigurat? Sotia beneficiaza de asigurarea dvs. , tot ce trebuie sa faceti este sa o treceti ca si coasigurat la dvs la servici. Poate cunoaste cineva mai bine insa....