avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Gravida alta naționalitate!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Gravida alta naționalitate!

O întrebare as avea și ce ar trebui sa fac!sotia mea este de naționalitate ecuatoriaana cu permis de ședere in România și permis de ședere in Spania ,este gravida in luna a 8 !intrebarea mea beneficiază de gratuitate la naștere neavând un loc de munca ???va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:53, 13 Septembrie 2018
Pai dvs. aveti loc de munca? Sunteti asigurat? Sotia beneficiaza de asigurarea dvs. , tot ce trebuie sa faceti este sa o treceti ca si coasigurat la dvs la servici. Poate cunoaste cineva mai bine insa....
Si dr. care a monitorizat sarcina ce a zis? El trebuie sa stie....
Mersi pentru răspuns !da eu lucrez.medicul ginecolog mi-a spus sa aduc o adeverința de la casa de asigurări ..la lucru mi-au cerut sa aduc de la primărie și de la fisc ca nu are patrimoniu și nu are venituri!sunt confuz!medicu de familie mi-a mai spus ca casa de asigurări nu o sa îmi dea nici o adeverința!ea nu are cnp fiind de alta naționalitate !!
Pai din cate stiu cetatenii straini isi pot scoate NIF (echivalentul CNP-ului). Cu acela mergeti si cereti adeverinta precum ca nu are venituri si cu acea adeverinta o treceti coasigurata la dvs. Dar deja de apropie sorocul....trebuie sa va miscati f rapid.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Septembrie 2018
Ancuta.Grosu, utilizator
Nif de unde se scoate???

Alte discuții în legătură

Adeverinta coasigurat roberto76 roberto76 Buna seara Sotia a terminat concediul de crestere a copilului si la firma la care a lucrat nu s-a mai putut intoarce, contractul fiind intrerupt prin acordul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am 20 de ani, sunt însărcinată și nu am venit, ... Ionela 20 Ionela 20 Bună ziua. Am 20 de ani, sunt însărcinată și nu am venit, mai am un copil și soțul meu ia indemnizație pentru creștere copil. Am fost la doctorul de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta coasigurat nicoletaav nicoletaav avem un salariat, a carei sotie se afla in intretinere, nu are nici un venit, este coasigurata . sotia urmeaza sa nasca; pentru spitalizare va avea nevoie de ... (vezi toată discuția)