O întrebare as avea și ce ar trebui sa fac!sotia mea este de naționalitate ecuatoriaana cu permis de ședere in România și permis de ședere in Spania ,este gravida in luna a 8 !intrebarea mea beneficiază de gratuitate la naștere neavând un loc de munca ???va mulțumesc
Pai dvs. aveti loc de munca? Sunteti asigurat? Sotia beneficiaza de asigurarea dvs. , tot ce trebuie sa faceti este sa o treceti ca si coasigurat la dvs la servici. Poate cunoaste cineva mai bine insa....
Mersi pentru răspuns !da eu lucrez.medicul ginecolog mi-a spus sa aduc o adeverința de la casa de asigurări ..la lucru mi-au cerut sa aduc de la primărie și de la fisc ca nu are patrimoniu și nu are venituri!sunt confuz!medicu de familie mi-a mai spus ca casa de asigurări nu o sa îmi dea nici o adeverința!ea nu are cnp fiind de alta naționalitate !!
Pai din cate stiu cetatenii straini isi pot scoate NIF (echivalentul CNP-ului). Cu acela mergeti si cereti adeverinta precum ca nu are venituri si cu acea adeverinta o treceti coasigurata la dvs. Dar deja de apropie sorocul....trebuie sa va miscati f rapid.