Buna ziua , in anul 2016 am luat un card de cumpărături , “card avantaj” din motive financiare , nu am reușit sa achit la timp ratele , si am înregistrat , întârzieri mai marii 30 dd zile , am fost raportat in biroul de credit , ulterior am achitat in totalitate , datoria pe care o aveam. Cheltuielile de judecată , închidere cont. Însă raportarea mea in biroul de credite. A rămas activa , se pot face demersuri legale , pentru radierea din biroul de credite , s-au trebuie așteptat 4 ani pana se șterg automat , astept răspuns mulțumesc
Buna ziua , aseara am incercat sa fac inrolarea , pentru birou de credite, sa vad exact istoricul meu , daca este ok sau nu , am urmat toti pasi email cod etc , iar cand am băgat cnp-ul pentru a solicita codul prin sms , am primit mesaj acest cnp nu este inregistrat...aveti vre-o idee ?
Buna ziua , sper sa reusesc da aflu de la dv raspunsul la intrebarea mea , este următoarea. Cand este necesară demararea succesiunii pentru o proprietate. Proprietatea. In cauzs este un apartament. Al mamei mele care a decedat la 47 de ani in urma cu un an. Intrebarea mea este. In contractul apartamentului suntem trecuți toti 3 eu , fiul ei si unicul moștenitor, ea si bunica mea , mama ei care este in viata. Fie care avem cota parte in acest caz este necesară. Succesiunea ??