avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ștergerea din biroul de credit
Discuție deschisă în Executare silită

Ștergerea din biroul de credit

Buna ziua , in anul 2016 am luat un card de cumpărături , “card avantaj” din motive financiare , nu am reușit sa achit la timp ratele , si am înregistrat , întârzieri mai marii 30 dd zile , am fost raportat in biroul de credit , ulterior am achitat in totalitate , datoria pe care o aveam. Cheltuielile de judecată , închidere cont. Însă raportarea mea in biroul de credite. A rămas activa , se pot face demersuri legale , pentru radierea din biroul de credite , s-au trebuie așteptat 4 ani pana se șterg automat , astept răspuns mulțumesc

Alte discuții în legătură

Birou de credite talexsndr matei talexsndr matei buna ziua , in 2016 am luat card de cumpărături “card avantaj “ credit europe bank in valoare de 2000 de lei, ulterior achitat in totalitate , in 2018 , ... (vezi toată discuția)
Dobânzi aplicate unui credit dat in executare Pisicat1182 Pisicat1182 Buna seara, îi rog pe cei cu cunoștințe in domeniul juridic sa ma ajute cu un sfat. In anul 2013 am obținut de la Garanti Bank un card de cumpărături in ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit[cum pot fi scos din biroul de credit] jondoe1 jondoe1 Buna ziua, Am cumparat un produs si cu aceasta ocazie mi sa oferit si un card de credit pentru cumparaturi pe care l-am folosit retragand bani de pe el.Am ... (vezi toată discuția)