avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... birou de credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

birou de credite

buna ziua , in 2016 am luat card de cumpărături “card avantaj “ credit europe bank in valoare de 2000 de lei, ulterior achitat in totalitate , in 2018 , si am fost raportat in biroul de credite. in situația data se poate efectua radierea din bc ? mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 15:35, 30 Ianuarie 2020
Ati intarziat la plata? Daca da, e normal sa va raporteze la BC. Stergerea se poate obtine in anumite conditii (daca creditorul a respectat modul de introducere in BC).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ștergerea din biroul de credit Tony.roman Tony.roman Buna ziua , in anul 2016 am luat un card de cumpărături , “card avantaj” din motive financiare , nu am reușit sa achit la timp ratele , si am ... (vezi toată discuția)
Neoperare la biroul de credit. shoni17 shoni17 Buna ziua, In data de 27 decembrie 2016 am solicitat bancii Raiffeisen Bank reducerea limitei de credit la cardul de cumparaturi. Am procedat la ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii pentru a fi scos din biroul de credit cu o hotarare judecatoreasca definitiva in favoarea mea? Aqua24 Aqua24 Buna, Ma vad in imposibilitatea de a lucra cu orice banca pentru a scoate un credit. Am fost raportat la biroul de credit in anul 2016, cu dosar de ... (vezi toată discuția)