Am citit articolul dar tot nu imi e clar , caci in articol nu vad nicaieri situatia in care cel care a solicitat initial concediul de crestere copil se intoarce la servici dupa 6 luni si se vrea ca celalalt sa continuie restul de concediu de crestere copil . Ambii soti sunt salariati .
Bună ziua
Soția mea trebuie sa se Întoarcă la servici din diverse motive.. Pot întra în creștere copil pana la împlinirea vârstei de 2 ani a copilului și ce formalitati și documente sunt necesare?
Buna ziua
De curand am avut un accident rutier in care nu am fost vinovat dar persoana vinovata e si victima accidentului cu rani usoare (mai exact cateva zgarieturi si o plaga taiata in zona capului de la sticla de geam ).
Pe scurt eu ma deplasam pe un drum judetean iar celalta persoana a asteptat pe dreapta pana a trecut o coloana de masini care mergea pe sensul acestuia si directia contara sensului meu de mers, dupa trecerea acesteia s-a angajat sa faca stanga spre intrarea in curtea unei institutii ,moment in care l-am acrosat in partea dreapta . Mentionez ca avea intrarea interzisa (semnul de interzicere manevra la stanga ce se afla la 10 m de intrarea in curtea institutiei ) si nici nu pare sa se fi asigurat in prealabil. Intrebarea mea este de ce mi-se face mie dosar penal de vatamare din culpa desi nu sunt vinovatul producerii accidentului ?