Bună seara. As avea următoarea dilema, puțin mai complicata.
Am divorțat și avem custodia comuna. Serviciul meu implica deplasări destul de des, iar fostul soț zice ca el nu sta cu copilul cât sunr eu plecata, citez" ca să nu servească intereselor mele", amenințând ca va depune plângere și va cere sa mi se ia custodia copilului.
E vreo problema dacă copilul ramane cu bunica cât sunt eu plecata 3-4 zile?
Multumesc frumos!
Bună ziua! Cum se procedează în cazul unui partaj la divort dacă s-a achiziționat un apartament cu banii de pe moștenirea soției. Precizez ca apartamentul încă nu a fost achitat în integralitate (doar avansul, achitat din mostenire), și exista doar antecontractul pe numele soției. Acesta se va supune partajului?
Sunt doctoranda in anul III, cu frecventa la zi si am beneficiat de bursa doctorala in cele 12 luni anterioare datei de nastere a copilului, in acelasi timp am fost salariata cu contract de munca. Am citit aici pe site si sunt la curent cu legile care mentioneaza bursa doctorala ca un venit asimilat salariului si care se ia in considerare la calculul indemnizatiei, insa intr-un mail primit de la ANPIS Iasi mi se raspundea ca bursa nu se ia in calcul la stabilirea indemnizatiei. Care ar fi totusi realitatea? Va multumesc!