avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu custodie comuna

Bună ziua. Dupa divort, am stabilit custodia comuna asupra copilului, iar domiciliul la mine. Însă nu ne mai înțelegem cu privire la stabilirea unui program cu copilul, e haotic. Fostul soț încearcă sa monopolizeze situația, în sensul ca atunci când merg sa-l iau de la el, îl manipulează și mereu vine cu argumentul "copilul sa aleagă cu cine sta".
Cum as putea proceda? Precizez ca băiețelul are doar 6 ani și e atașat de amândoi. Ma gândeam la stabilirea unui program, o săptămână cu mine și o săptămână cu el. Se poate face acest lucru la notar? Dar dacă refuza?
Ce recomandare mi-ati da?
Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:09, 21 Ianuarie 2025
copilul trebuie sa locuiasca la dvs, daca nu va intelegeti in privinta programului de vizita, sa se adreseze instantei ca aceasta sa stabileasca un program.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna mihaelamaria29 mihaelamaria29 Buna ziua! Suntem divortati de 4 ani si avem un baietel de 5 ani jumate care locuieste cu mine adica la mama( are domiciliu la mine) in urma divortului legea ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului in concubinaj Radu190 Radu190 Salut,numele meu e Radu si am o intrebare dacă poate raspunde cineva . Va explic cum pot aceasta problema. Am trăit intr.o relatie de concubinaj din care ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna ramgam ramgam Sunt amenintata in mod constant ca mi se ia copilul, de numai 1 an jumatate, hartuiala asta continua umbrindu-mi posibilitatea de a-mi creste linistita fetita. ... (vezi toată discuția)