avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Activitate raetchi

Activitate raetchi

Am 2 credite la care mi se face prorire 425 la fiecare credit la un salariu de 1700 nu este prea mult .am salariu minim
Discuție Stimulent
Bună ziua, am o fetita care în 27 noiembrie 2020 face 2 ani eu în 1 septembrie trebuie sa ma reîntorc la serviciu, dacă soțul nu poate sa își ia luna tatălui, este vreo problema cu stimulentul . Și când ar trebui sa rămână soțul acasă
Discuție Executor silit
Bună am 2 credite la unul din ele dosarul este deja la executor, plătesc rata lui, eu sunt în concediu de maternitate, poate să-mi ia bani din indemnizație? Mulțumesc
Bună cât la suta din salar îți poate lua judecătorul
Bună ziua va scriu in numele mai multor mămici aprox 12, acum după o luna de la inceperea scolii doamna director nea informat ca cls nostra de copii a 1, vrea sa ii bage simultan cu grupa 0.Ce putem face copii noștri sunt mai avansați cu 1 an fata de grupa o. Noi suntem de la tara intelegem faptul ca sunt clasa cu copii simultan dar la noi in cls sunt 12 copii. Pe lângă faptul ca clasa este destul de mica, doamna nu se poate ocupa de 2 clase complect diferite. Imi puteți da un răspuns va mulțumesc
Discuție Credit
Buna ziua sunt la biroul de credit .si in curs de stergere de la birou fe credit momentan nu am un ras daca se rezolva .daca intru in concediu de crestere copil mai pot sa fac refinantare dupa ce mis stersa din biroul de credit???
Timpul de crestere copil este de 2 ani.mama este obligata sa stea acri 2 ani acasa sau se poate rentoarce la servici dupa 1 an .atunci se taie indemnizatia si intra la salar ?
Răspuns la discuția Indemni6
Eu am 28 de sapt lucrez psba la sfarsit de luna .doar ca nu stiu indemnizatia va fi la fel ca salarul ce il voi luna pana nasc

Ionut.ion a scris:

Despre ce indemnizatie este vorba?

Discuție Indemni6
As vrea sa stiu cat este indemnizatia pe luna