avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Crestere copil

Timpul de crestere copil este de 2 ani.mama este obligata sa stea acri 2 ani acasa sau se poate rentoarce la servici dupa 1 an .atunci se taie indemnizatia si intra la salar ?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:04, 19 Septembrie 2018
Buna ziua.
se poate si asa, sa reveniti la munca dupa ce face copilul un an, asa primiti si salariu si stimulent ( 650 lei pe luna) pana implineste copilul doi ani ( nu sunt sigur daca pana la doi sau trei anii...) Sau sa reveniti la serviciu cu minim 60 de zile inainte de a implini copilul 2 ani si asa primiti acestt stimulet pana implineste copilul trei ani ( adica un an de zile primiti si salariu si stimulentul ( 650 lei pe luna)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia in concediu de creștere copil Oanasbv Oanasbv Sunt in concediu de creștere copil de 1 an si 3 luni si am hotarat sa nu ma mai întorc la locul de munca unde am lucrat pana am intrat in postnatal. As dori ... (vezi toată discuția)
Stimulent reinsertie mame 2018 Felix Brehar Felix Brehar Care sunt conditiile pentru a beneficia de stimulentul de reinsertie pentru mamele care se intorc la locul de munca inainte de a se termina concediul de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Vicky82 Vicky82 Stimulentul de insertie (650 lei)care i se acorda mamei daca se intorce la 22 luni ale copilului la munca si care se plateste pana face copilul 3 ani este ... (vezi toată discuția)