avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executor silit
Discuție deschisă în Executare silită

Executor silit

Bună am 2 credite la unul din ele dosarul este deja la executor, plătesc rata lui, eu sunt în concediu de maternitate, poate să-mi ia bani din indemnizație? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:25, 25 Octombrie 2019
Nu. Indemnizatia de crestere copil nu este supusa popririi. Dar aveti in vedere ca executorul poate sa nu stie ca dvs. incasati indemnizatie si sa puna poprire pe cont. Ar fi indicat sa ii aduceti la cunostinta ca sumele care sunt virate lunar in cont reprezinta indemnizatie de crestere copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate negocia suma aflata in executare silita popanlili popanlili Buna ziua! am avut un credit in valoare de aprox 1000 de lei.pt ca nu am platit acum sunt in executare silita iar suma totala este de 3080 lei.Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Poprire cont indemnizație, alocație și cont card de credit fără înștiințare DDADDA DDADDA Buna ziua, Sotiei mele i-au fost blocate conturile pentru o datorie de 400 ron, care reprezinta o amenda RATB din 2005 si una rutiera din 2010. Problema ... (vezi toată discuția)
Executare silita si indemnizatie copil alexatodea alexatodea Buna ziua, In urma imposibilitatii achitarii ratelor la un credit de nevoi personale, am primit de la un executor judecatoresc o notificare de executare ... (vezi toată discuția)