avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită se poate negocia suma aflata in executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

se poate negocia suma aflata in executare silita

Buna ziua! am avut un credit in valoare de aprox 1000 de lei.pt ca nu am platit acum sunt in executare silita iar suma totala este de 3080 lei.Doresc sa platesc in rate lunare dar suma imi pare exagerata .Pot negocia cu executorul judecatores sau suma ebatuta in cuie?multumesc!
Cel mai recent răspuns: Juntao , utilizator 23:47, 28 Septembrie 2012
Puteti negocia eventual cu creditorul, in niciun caz cu executorul.

In conditiile in care executarea silita este intemeiata cu titlul executoriu suma de recuperat nu mai poate face obiectul unei negocieri .
Daca detineti motive intemeiate ,aveti dreptul sa formulati contestatie la executare
puteti negocia creanta cu creditorul si sa incheiati in acest sens o tranzactie.
Va multumesc mult!Am discutat cu executorul care a dispus o Adresa spre banca pt a-mi fi deblocat contul ,dar banca mi-a luat toata suma din cont si imi cere explicatii pt banii respectivi.Mentiomez ca suma e undeva sub 500lei,deci nu e o avere si reprezinta indemnizatia pt handicap grav a copilului meu,virata de primaria de domiciliu.!Va rog sa-mi spuneti daca e legal ce face banca atata timp cat eu m-am inteles cu executorul si urmeaza sa vb cu creditorul,care e cu totul alta institutie bancara decat cea unde am contul .
Ultima modificare: Miercuri, 12 Septembrie 2012
popanlili, utilizator
Nu stiu unde aveti contul, dar si-au batut joc de dumneavoastra. Nu aveau voie sa indisponibilizeze o astfel de suma. Va trebui sa ii cereti executorului sa v-o elibereze de urgenta fiind o indemnizatie care nu poate fi urmarita silit. Nici macar nu este o indemnizatie a dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Blocare conturi lorelay1 lorelay1 Buna ziua. In urma cu o luna, mi-a venit o executie de la CETELEM. In acelasi timp mi-au fost blocate toate conturile, asta insemnand: contul de salariu si un ... (vezi toată discuția)
Poprire venituri in sarcina si lauzie ( indemnizatie maternitate) cristinapetria cristinapetria Am nevoie de consiliere si indrumare in urmatoarea problema: In urma ca 2 saptamani mi s-a blocat contul de salariu in care mi s-au virat banii pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am o poprire pe card și în contul meu s a virat banii ... Romina@1 Romina@1 Buna ziua Am o poprire pe card și în contul meu s a virat banii altei persoane pot debloca acei bani pentru a înapoia banii omului cu dovada că într ... (vezi toată discuția)