avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită se poate negocia suma aflata in executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

se poate negocia suma aflata in executare silita

Buna ziua! am avut un credit in valoare de aprox 1000 de lei.pt ca nu am platit acum sunt in executare silita iar suma totala este de 3080 lei.Doresc sa platesc in rate lunare dar suma imi pare exagerata .Pot negocia cu executorul judecatores sau suma ebatuta in cuie?multumesc!
Cel mai recent răspuns: Juntao , utilizator 23:47, 28 Septembrie 2012
Referitor la primul mesaj - suma ce reprezinta indemnizatia pt handicap grav a copilului

Cazul 1 - In cazul in care banca deja a virat suma catre executorul judecatoresc, acesta este obligat sa tina suma blocata in cont 15 zile dupa care va face distribuirea catre creditor si catre contul sau pentru cheltuielile de executare. Daca nu a fost depasit acest termen, va puteti adresa executorului judecatoresc pentru restituirea sumei deoarece aceasta nu este supusa popririi.

Cazul 2 - in cazul in care nu a fost virata suma catre executorul judecatoresc, in baza unei declaratii pe proprie raspundere sub sanctiunea legii penale precum si a extrasului de cont in care este explicata natura sumei incasate, banca trebuie sa va puna la dispozitie suma respectiva.
Ultima modificare: Vineri, 28 Septembrie 2012
Juntao, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare conturi lorelay1 lorelay1 Buna ziua. In urma cu o luna, mi-a venit o executie de la CETELEM. In acelasi timp mi-au fost blocate toate conturile, asta insemnand: contul de salariu si un ... (vezi toată discuția)
Poprire venituri in sarcina si lauzie ( indemnizatie maternitate) cristinapetria cristinapetria Am nevoie de consiliere si indrumare in urmatoarea problema: In urma ca 2 saptamani mi s-a blocat contul de salariu in care mi s-au virat banii pentru perioada ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am o poprire pe card și în contul meu s a virat banii ... Romina@1 Romina@1 Buna ziua Am o poprire pe card și în contul meu s a virat banii altei persoane pot debloca acei bani pentru a înapoia banii omului cu dovada că într ... (vezi toată discuția)