avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Activitate Claudiu-mihai

Activitate Claudiu-mihai

frate uite alt caz , unde ai putea sa ma ajuti tot cu un sfat sa fac sau sa nu , eu am avut tot traseul de 30 de min , o singura oprire de motor , cum 100 de metri inainte sa ma opreasca pe dreapta sa imi dea raspunsul , am dat de o trecere de pietoni , in care in fata si in spatele trecerii de pietoni , e parcare, nu ai vizibilitate nici macar la sfertul treceri , apoi pe trotuar ,, cand eram cu botul masinii pe acea linie alba unde regulamentar trebuia sa opresc , atunci l am vazut pe individ coborand dupa trotuar , am incercat sa pun frana cat sa nu il dau nici pe politist cu capul de bord , nici sa nu ii ofer prioritate pietonului , ideea e ca mie masina mi a incetinit inspre oprit aveam sa zic 5km/h , in jumatea treceri , eu cand am vazut asa pe moment am dat drumul la frana sa se scurga masina , si ma picat pe neacordare de prioritate , crezi ca as rezolva ceva cu o contestatie , multa lume imi spune ca nu a vrut sa imi dea permisu , iar la sf pana sa ma dau jos , mi a spus in felul urmator " imi place de tine cum conduci , imi place ca esti sigur pe tine si stii sa apreciezi traficul , dar din pacate esti respins " .
Azi am avut examenul 18.09.2018 , si am avut doar 2 motoare oprite, tot traseu , in rest tot ca la carte , cand mergeam de unde ma luat(unde se termina traseul ) , la o trecerea de pietoni , am lasat o in frana de motor , dar nu a incetinit mult ... vro 5 km/h , si dintre masini a iesit un om , eu am incercat sa pun frana sa ii acord prioritate , dar nu am avut nici vizibilitatea buna , el a sarit prea devreme , eu la jumatea trecerii de pietoni aveam 5km/h ... si cand am vaz ca sunt pe trecere si nu am apucat sa opresc indefinitiv , am luat piciorul dupa frana si ma picat din cauza neacordarii de prioritate... dar el era prea aproape de buldura si dupa masini si vedeai doar cand erai pe trecere gen ..credeti ca daca fac contestatie se poate rezolva , si cam cat ar dura ?