avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie examen auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie examen auto

Azi am avut examenul 18.09.2018 , si am avut doar 2 motoare oprite, tot traseu , in rest tot ca la carte , cand mergeam de unde ma luat(unde se termina traseul ) , la o trecerea de pietoni , am lasat o in frana de motor , dar nu a incetinit mult ... vro 5 km/h , si dintre masini a iesit un om , eu am incercat sa pun frana sa ii acord prioritate , dar nu am avut nici vizibilitatea buna , el a sarit prea devreme , eu la jumatea trecerii de pietoni aveam 5km/h ... si cand am vaz ca sunt pe trecere si nu am apucat sa opresc indefinitiv , am luat piciorul dupa frana si ma picat din cauza neacordarii de prioritate... dar el era prea aproape de buldura si dupa masini si vedeai doar cand erai pe trecere gen ..credeti ca daca fac contestatie se poate rezolva , si cam cat ar dura ?

Alte discuții în legătură

Contestatie proba practica examen auto categoria b Gligorovici Gligorovici Pot depune contestatie la la examen auto proba practica efectuata azi.dupa 30 min de condus mi-a bifat mai multe greseli ptinte care si ca am depasit ... (vezi toată discuția)
Prioritate trecere de pietoni Andrei1011 Andrei1011 Bună ziua. Mă deplasam pe o strada cu echipajul de poliție în spatele meu. Am ajuns la o trecere de pietoni , pe marginea drumului dintr-o directie ... (vezi toată discuția)
Examen auto picat din cauza unei vârstnice ce a traversat neregulamentar. Alexandra998 Alexandra998 Bună ziua! Aș avea și eu o întrebare. Ieri am susținut examenul auto. Sunt o persoană responsabilă și corectă. Am condus foarte bine, atât eu cât ... (vezi toată discuția)