Pot fi sanctionata conform oug 57/2019 art 446 alineatul 1 daca am dat un drept de replica la presa in nume propriu privind un scandal in care presa m.a invinuit ?
Mentionez ca eram in concediu si in acelasi articol se mentioneaza la alineatul 3 ca pot participa la dezbateri si pot oferi punctul de vedere daca se mentioneaza ca nu este o opinie oficială a institutiei. Eu am actionat in nume propriu.
Se considera nerespectare GDPR daca angajatorul urmareste Gps de pe auto de serviciu in weekend cu scopul de a calcula km efectuati in timpul liber?
Exista un document semnat de ambele parti prin care ei comunica ca nu se verifica gps auto in timpul liber.
Exista target valoric care are 3 praguri de bonusare : 90, 100 respectiv 110% realizat. In functie de procent se castiga un numar de puncte ce au valoarea de 50 ron net/ punct. Nu exista conditii de a lua bonusul inapoi retroactiv , nici de a se taia .
Nu exista nimic specificat in contract si nici nu exista o procedura pentru returnarea acestor bonusuri.
Bineinteles ca voi refuza categoric fara temei legal.
Daca se vor opri automat , pot ataca in instanta ?
Intampin o situatie in care angajatorul vrea sa imi recupereze retroactiv pe ultimele 6 luni bonusul din vanzari din realizarea targetului pe motiv ca un produs nu a fost vandut cu marja si nu trebuia bonusat.
Ce pot face in acest caz ?
Este o situatie corecta ?