avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Pot fi sanctionata daca am expus un punct de vedere in ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Pot fi sanctionata daca am expus un punct de vedere in presa ?

Pot fi sanctionata conform oug 57/2019 art 446 alineatul 1 daca am dat un drept de replica la presa in nume propriu privind un scandal in care presa m.a invinuit ?
Mentionez ca eram in concediu si in acelasi articol se mentioneaza la alineatul 3 ca pot participa la dezbateri si pot oferi punctul de vedere daca se mentioneaza ca nu este o opinie oficială a institutiei. Eu am actionat in nume propriu.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:05, 17 Noiembrie 2019
Nu puteti fi sanctionata pentru asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul persoanelor fizice pentru aparitiile radio/tv/presa scrisa georgianabutan86 georgianabutan86 Buna ziua, Imi puteti spune unde pot gasi un text de lege din care sa rezulte in ce conditii isi poate da sau nu acordul o persoana fizica (de peste 18 ... (vezi toată discuția)
Continut fisa post Cornelissa Cornelissa Este legal ca in fisa postului sa se mentioneze ca nu se permite respectivului salariat sa comunice date din activitatea sa catre presa sau sa acorde ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic, solutii angajatori daniela.neagu daniela.neagu Buna ziua, as avea si eu nevoie de suport in rezolvarea unei spete si anume: Care sunt solutiile de incetare a unui CIM pentru o persoana care trebuie sa ... (vezi toată discuția)