Buna,am rugaminte sa imi spuneti ce pot face daca vecinul a construit o hala respectiv tamplarie fara a acordul nostru,hala este la o distanta foarte mica de gard nici 10 centimetrI nu sunt,face un zgomot infiorator,noi nu m ai putem stat in curte,lucrezea de dimineata pana seara, zona unde se afla hala este declarata zona turistica, multumesc.
Cum trebuie sa procedez avem o casa de vacanta care se inchireaza ocazional,vreau sa declar veniturile la Fisc,stiu ca trebuia de pusa declaratia unica pana in 15 iulie,casa a fost finalizata in octombrie si de atunci am incepat inchirierea, Multumesc.
Buna ziua.am rugamintea sa imi spuneti cum pot sa intru in legalitate cu o constructie ridicata fara autorizatie de constructie in zona turistica,mentionez ca constructia a inceput in 2011,am avut proiectant,lucrarile sau facut conform planului doar ca el nu a depus documentatia m ai departe in vederea obtineri autorizatie de constructie,respectiv certificat de urbanism,
Buna ziua.am rugamintea sa imi spuneti cum pot sa intru in legalitate cu o constructie ridicata fara autorizatie de constructie in zona turistica,mentionez ca constructia a inceput in 2011,am avut proiectant,lucrarile sau facut conform planului doar ca el nu a depus documentatia m ai departe in vederea obtineri autorizatie de constructie,respectiv certificat de urbanism,