avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Inchiriere ocazionala casa vacanta
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Inchiriere ocazionala casa vacanta

Cum trebuie sa procedez avem o casa de vacanta care se inchireaza ocazional,vreau sa declar veniturile la Fisc,stiu ca trebuia de pusa declaratia unica pana in 15 iulie,casa a fost finalizata in octombrie si de atunci am incepat inchirierea, Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:26, 13 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este nimic. Pentru dumneavoastra se considera ca incepeti aceasta activitate in timpul anului si aveti obligatia sa depuneti declaratia unica pentru declararea acestui tip de venit in maxim 30 de zile de la inceperea activitati. Deci mergeti la finante in octombrie si solicitati ajutorul in completarea declaratiei unice pentru aceasta situatie. Iar de la anul, daca veti intentiona sa continuati, o veti depune in prima parte a anului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributie cas gmd-mihai gmd-mihai La data de 24.10.2013 am inceput demersurile pentru infiintarea unei intreprinderi familiale. Am ridicat certificatul de inregistrare de la Registrul ... (vezi toată discuția)
Venituri persoana fizica din inchirieri 2019 ematoni ematoni Buna ziua, Pentru o persoana fizica ce are venituri din inchiriere auto ce intervine din 01 august 2019 si nu a depus declaratia unica, cum poate declara ... (vezi toată discuția)
Pfa inregistrare finante Robert Daniel Csaszar Robert Daniel Csaszar Buna ziua, am o intrebare in legatura cu inregistrarea la finante ca pfa. Saptamana asta Luni am primit certificatul de la Registrul Comertului si as vrea ... (vezi toată discuția)