avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Activitate Razvan1308

Activitate Razvan1308

Răspuns la discuția Dosar penal interdicție
Pai pana acum am fost chemat doar ca martor în acest dosar penal. Momentan dosarul este la procuror sau anchetator. Nu știu exact denumirea dansului. Am dat 3 declarați despre situație. Momentan nu sa ajuns la proces, din ce am înțeles dansul încă aduna probe la dosar și apoi o sa fie trimis către proces. În ultima discuție nu mi a specificat nimic despre părăsirea tari. Dar vroiam sa fiu sigur dacă în situația de fata poate pune interdicție de părăsire sau nu.

IONEL ILIE a scris:

Nu mai înțeleg nimic. Ați fost audiat ca martor?

Răspuns la discuția Dosar penal interdicție
Specific ca dosarul este încă în ancheta momentan sunt trecut automat ca și martor, am înțeles ca este automat termenul acesta dar considerat complice. Momentan nu a ajuns încă în proces doar ancheta
Dacă sunt implicat într un dosar penal care este încă în curs la procuror ca și martor și fără specificați de interdicție. Pot părăsi tara 5 zile?
Răspuns la discuția Dosar penal furt calificat
Va mulțumesc frumos pentru ajutor
Răspuns la discuția Dosar penal furt calificat
Prejudiciul a fost cauzat de către persoana care lucra în cadru unei companii de telefonie.care a depus plângere penala. Iar acum persoana este anchetata pentru furt calificat , dosarul încă este în cercetare.
Răspuns la discuția Dosar penal furt calificat
Dar din experienta dumneavoastră credeți ca este posibil sa fie cu executare?
Sau care ar fi șansele sa fie cu suspendare


Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Ar fi indicat sa acoperiti prejudiciul.

Bună ziua
În cadru unui dosar penal pe infracțiunea de furt calificat pe cale informatica ca și făptuitor.cu paguba nerecuperata de 10 000 RON. La prima abatere fără antecedente penale sau orice problema cu organele de politie în trecut. Credeți că este posibil ca la finalul procesului sa se finalizeze cu pedeapsa cu executare sau cu suspendare?
Mulțumesc anticipat