avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal interdicție
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal interdicție

Dacă sunt implicat într un dosar penal care este încă în curs la procuror ca și martor și fără specificați de interdicție. Pot părăsi tara 5 zile?
Cel mai recent răspuns: Razvan1308 , utilizator 00:33, 7 Februarie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Specific ca dosarul este încă în ancheta momentan sunt trecut automat ca și martor, am înțeles ca este automat termenul acesta dar considerat complice. Momentan nu a ajuns încă în proces doar ancheta
Pai pana acum am fost chemat doar ca martor în acest dosar penal. Momentan dosarul este la procuror sau anchetator. Nu știu exact denumirea dansului. Am dat 3 declarați despre situație. Momentan nu sa ajuns la proces, din ce am înțeles dansul încă aduna probe la dosar și apoi o sa fie trimis către proces. În ultima discuție nu mi a specificat nimic despre părăsirea tari. Dar vroiam sa fiu sigur dacă în situația de fata poate pune interdicție de părăsire sau nu.

IONEL ILIE a scris:

Nu mai înțeleg nimic. Ați fost audiat ca martor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasirea locului accidentului si vatamare corporala GeorgeCat1996 GeorgeCat1996 Buna seara! In urma cu 3 luni,ma aflam cu o persoana in masina,iar deodata 6 persoane au coborat dintr-un autoturism si au inceput sa loveasca in ... (vezi toată discuția)
Revizuire chris_d chris_d salutari daca ceri revizuirea dosarului ca inculpat si aduci dovezi ca ai fost incriminat pe nedrept, se sterge cazierul sau ramane? (vezi toată discuția)
Control judiciar abuziv inculpatulderezerva inculpatulderezerva Buna ziua.Va rog sa ma lamuriti intr-o problema pe care am intampinat-o in cursul unui proces penal. In februarie 2013 am fost arestat intr-un dosar ... (vezi toată discuția)