avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... revizuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

revizuire

salutari
daca ceri revizuirea dosarului ca inculpat si aduci dovezi ca ai fost incriminat pe nedrept, se sterge cazierul sau ramane?
Cel mai recent răspuns: chris_d , utilizator 03:07, 13 Martie 2018
Ca sa obtineti o hotarare judecatoreasca pe revizuire este excesiv de greu.
Ce dovezi vreti sa aduceti?

Legea este extrem de stricta.
Povestea este foarte complicata o sa va dau cateva din amanunte sa va faceti o idee.
acum ceva timp am fost chemat la politie si m-au amenintat sa dau o declaratie falsa pt ca doi politisti sa ia mita de la cineva(asta am inteles eu), m-au amenintat sa nu spun la dna, dupa ceva timp s-au complicat lucrurile si le-am facut plangere la un procuror dar nu dna, organul de urmarire penala vine iar si ma ameninta sa nu dau declaratii la dna si ma pune sa semnez nush ce acte probabil dosarul penal care defapt era trecut pe alta data decat cea normala, in concluzie fals, acum cativa ani mai tarziu s-au gandit ei sa imi ceara niste bani amenintandu-ma cu dosarul fals ca il da mai departe, bineinteles ca nu le-am dat si ei au dat dosarul mai departe la procuror etc. nu am zis nimic la procuror doar ca nu stiu despre ce vorbeste (deoarece nu vazusem ce scrisese ei in dosar sau ce martori falsi au mai pus), eu fiind plecat din tara am vorbit prin telefon cu procurorul care ancheta cazul, cand m-am intors in tara mi-a comunicat o ruda ca mi-a dat 2 ani cu suspendare dar nu mi-a pus nici o restrictie, sa nu parasesc tara sau ceva de genu. din cate am inteles cazul a fost rezolvat de procuror nu a fost in instanta sau ceva de genul, nu cunosc cum functioneaza chestia asta, normal tre sa imi stearga cazierul prin vara ca trece termenul dar tot cred ca o sa apara la cercetare mai detaliata (cred), eh ma intereseaza ce pot sa patesc eu daca zic asta la procuror acum, nu ce patesc ei ca asta stiu, si daca am sansa sa imi stearga cazierul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afacerile primarului bufalo bufalo Va rog frumos,ma poate lamuri si pe mine cineva :un primar de comuna a pus ochii pe un teren de citeva zeci de ha.(teren la dispozitia comisiei).Acum cauta ... (vezi toată discuția)
Informații noi după sentința definitivă chris_d chris_d Dupa ce s-a dat o sentinta definitiva ,mai pot sa aduc informatii sau declaratii la dosar? Am primit un an cu suspendare fara nici o restrictie de a parasii ... (vezi toată discuția)
Politisti posibil corupti ContSters362885 ContSters362885 Ma aflu de ani de zile in situatie grea la mine acasa pentru ca o anumita sectie de politie protejeaza pe fata si fara scrupule, sfidand orice lege, o grupare ... (vezi toată discuția)