Ma aflu de ani de zile in situatie grea la mine acasa pentru ca o anumita sectie de politie protejeaza pe fata si fara scrupule, sfidand orice lege, o grupare de interlopi din Bucuresti, vecini cu mine.
In afara de un denunt la DNA ce se mai poate face? Am sunat la linia aceea anticoruptie din MAI si acolo nu sunt seriosi, ma pun sa le aduc dovezi ori ce politist ia mita cu dovada? Si mai ales sa o am eu care sunt in afara jocului...
Nu doresc sa vand si sa plec cu coada intre picioare din casa mea, va rog spuneti-mi ce sa fac. MULTUMESC!
Da, sa detaliem atunci. Multumesc.
Cand traficanul de droguri vecin si-a pus 4 camera video care filmeaza apartamentul meu si eu m-am opus, am incasat bataie pe holul blocului de la el, am avut certficat medico legal si mama martora si el nu a patit nimic desi am facut plangere. A batut si alti vecini si nu a patit nimic pentru ca sectia de politie il apara. Sunt proxeneti in bloc si fara ca eu sa le fac ceva m-au insultat si amenintat doar pentru ca am avut curajul sa ma pun cu traficantul care este seful lor. Am facut de fiecare data plangeri si politia le-a tratat cu dispret (uite si nebuna asta
ce face, ne deranjeaza de la "treaba") si nu s-a rezolvat niciodata nimic. E clar ca buna ziua ca golanii sunt sub protectie insa eu ce sa fac?
Cainele unei video chatiste, subalterna traficantului, m-am muscat si am avut rani grave pe corp si nici asa politia nu a considerat ca e cazul sa ia masuri in vreun fel. Si multe altele.
Posibil ca nici eu sa nu fi stiut sa ma apar cum trebuie, poate nu am mers unde trebuia, poate nu am facut ce trebuia. Am avut incredere in sectia de politie dar in van, nu mai astept ceva bun de la ei si acum nu doresc sa ma mut din casa mea insa vreau sa fie pedepsiti daca mai incalca legea si daca ma mai agreseaza in vreun fel acesti golani. E o grupare bine organizata aparata de politie, Deci, cum sa fac?
Nu aveti alta posibilitate decat sa sesizati organele abilitate prin plangere daca vi s-a adus vreo vatamare ca urmare a unei infractiuni, daca organul de urmarire penala dispune o solutie de neurmarire sau netrimitere in judecata aveti posibilitatea sa o atacati la procurorul ierarhic superior si apoi in functie de rezultat la instanta.