avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Politisti posibil corupti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Politisti posibil corupti

Ma aflu de ani de zile in situatie grea la mine acasa pentru ca o anumita sectie de politie protejeaza pe fata si fara scrupule, sfidand orice lege, o grupare de interlopi din Bucuresti, vecini cu mine.
In afara de un denunt la DNA ce se mai poate face? Am sunat la linia aceea anticoruptie din MAI si acolo nu sunt seriosi, ma pun sa le aduc dovezi ori ce politist ia mita cu dovada? Si mai ales sa o am eu care sunt in afara jocului...
Nu doresc sa vand si sa plec cu coada intre picioare din casa mea, va rog spuneti-mi ce sa fac. MULTUMESC!
Ca sa puteti dovedi coruptia trebuie sa faceti pasii indicati mai sus de dl. avocat.Plingere penala cu certificat medical anexat , in care aratati cum s-au petrecut lucrurile , ce vatamari ati suferit , puteti arata si alte cazuri de violente petrecute cu vecinii.Daca cercetarea penala treneaza sau se propune neincepererea urmaririi penale va adresati parchetului si apoi prim-procurorului iar daca si acolo se da NUP in 20 de zile va puteti adresa instantei de judecata cu plingere impotriva rezolutiei de neincepere a urmaririi penale.
Pana sa sesizati DNA ar trebui sesizat DIICOT daca e vorba de droguri.
Daca acestia nu fac nimic si se face trafic apare DNA...
Pare simplu dar e mai complicat decat pare...
Daca ati sti caaat de complicat e... Intre interlopi este un angajat DIICOT a carui fata lucreaza pentru unul din ei. Eu il banuiam demult ca le spune (sifoneaza) cand sunt urmariti si astea ca de altfel, desi DIICOT a mai fost pe la noi, ei sunt tot in picioare si tot cu astea se ocupa! DNA pare singura solutie. Si poate si facuta publica situatia pentru ca nu vor mai putea fi sustinuti daca se ajunge ca subiectul sa fie public. Nu? Ce sa mai zic? Acum ma ameninta pe mine... Dar nu ma tem. Stie prea multa lume ce se intampla la noi, am scris si la cei 1000 de prieteni de pe Facebook in caz ca patesc ceva... Deci daca un angajat diicot e bagat cu ei si ei nu sunt arestati de ani de zile si sunt la fel de agresivi si de nevinovati, ce sa mai zicem???
MiaunelsiBalanel a scris:

Daca ati sti caaat de complicat e... Intre interlopi este un angajat DIICOT a carui fata lucreaza pentru unul din ei. Eu il banuiam demult ca le spune (sifoneaza) cand sunt urmariti si astea ca de altfel, desi DIICOT a mai fost pe la noi, ei sunt tot in picioare si tot cu astea se ocupa! DNA pare singura solutie. Si poate si facuta publica situatia pentru ca nu vor mai putea fi sustinuti daca se ajunge ca subiectul sa fie public. Nu? Ce sa mai zic? Acum ma ameninta pe mine... Dar nu ma tem. Stie prea multa lume ce se intampla la noi, am scris si la cei 1000 de prieteni de pe Facebook in caz ca patesc ceva... Deci daca un angajat diicot e bagat cu ei si ei nu sunt arestati de ani de zile si sunt la fel de agresivi si de nevinovati, ce sa mai zicem???

Daca este un angajat DIICOt printre ei poate fi arestat.
Au mai fost cazuri cand au fost arestati politisti.
Depinde insa daca e vorba de coruptie sau doar lucreaza cu ei.

Cert este ca politia de circa nu va poate ajuta...ca sunt depasiti...oricum...
Ultima modificare: Marți, 4 August 2015
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ancheteaza politia victimele interlopilor Dana Marin Dana Marin Buna ziua, Un interlop vecin cu mine mi-a pus o pisica moarta la usa, m-a lovit in lift si m-a amenintat acum un an, in 5 octombrie ac m-a lovit cu ... (vezi toată discuția)
Proba video interlop Costica33 Costica33 Buna ziua, Am un conflict cu un vecin interlop si eu niciodata nu am probe pentru ca stie cind si cum sa actioneze, cind ma vede singur si se bazeaza si pe ... (vezi toată discuția)
Diicot mai presus decat legea? Mihai Tomescu Mihai Tomescu Procurorii Diicot se cred mai presus decat legea si asta pentru ca li se permite. Noi le permitem instantele le permit societatea le permite. De ce? Sa fie ... (vezi toată discuția)