Dupa ce s-a dat o sentinta definitiva ,mai pot sa aduc informatii sau declaratii la dosar? Am primit un an cu suspendare fara nici o restrictie de a parasii tara , eu momentan nu sunt in tara, pedeapsa a trecut acum cred ca mai am cateva luni de probare. Chestia este ca de ce am fost acuzat sunt fapte ireale si declaratii si investigatii facute de politie in scopul acoperirii faptului ca i-am prins luand mita de la o persoana , defapt l-au inselat prezentandui fapta ca penala dar defapt nu era. Eu nu am spus asta la procuror in timpul investigatiei impotriva mea pt ca acei politisti au spus ca o sa zica ca i-am lovit si o sa fac inchisoare pt ultraj , bineinteles aratandu-mi si documentul falsificat in fata mea, nu am dat devlaratii ca mia fost frica , acum unul dintre complici , mia cerut suma de 1 mid daca nu depune plangere ..etc in urma careia am luat 1 an cu suspendare. va intreb daca explic la procuror ce sa intamplat sa nu fiu acuzat ca am ascuns adevarul, si sa intru in concurs cu fapta de care am fost acuzat.Ce sa fac sa astept sa treaca probarea sau nu?
faptele sunt reale nu pot da date si nume in caz, ce parere aveti ,ce sa fac