avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Informații noi după sentința definitivă
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Informații noi după sentința definitivă

Dupa ce s-a dat o sentinta definitiva ,mai pot sa aduc informatii sau declaratii la dosar? Am primit un an cu suspendare fara nici o restrictie de a parasii tara , eu momentan nu sunt in tara, pedeapsa a trecut acum cred ca mai am cateva luni de probare. Chestia este ca de ce am fost acuzat sunt fapte ireale si declaratii si investigatii facute de politie in scopul acoperirii faptului ca i-am prins luand mita de la o persoana , defapt l-au inselat prezentandui fapta ca penala dar defapt nu era. Eu nu am spus asta la procuror in timpul investigatiei impotriva mea pt ca acei politisti au spus ca o sa zica ca i-am lovit si o sa fac inchisoare pt ultraj , bineinteles aratandu-mi si documentul falsificat in fata mea, nu am dat devlaratii ca mia fost frica , acum unul dintre complici , mia cerut suma de 1 mid daca nu depune plangere ..etc in urma careia am luat 1 an cu suspendare. va intreb daca explic la procuror ce sa intamplat sa nu fiu acuzat ca am ascuns adevarul, si sa intru in concurs cu fapta de care am fost acuzat.Ce sa fac sa astept sa treaca probarea sau nu?
faptele sunt reale nu pot da date si nume in caz, ce parere aveti ,ce sa fac
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa aveti probe in ceea ce sustineti, banuiesc ca va ganditi la revizuire.
Da am martor si pot indica catre ceea ce zic cu amanunte. Ma intereseaza mai mult sa nu fac ceva sa fie mai rau.
Inainte sa faceti orice demers, luati legatura cu un avocat sa-i prezentati exact situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde scrie in lege va rog ca certificatul de apt de munca inseamna si apt psihic? eusaisapte eusaisapte Unde scrie in lege va rog ca certificatul de apt de munca inseamna si apt psihic? (vezi toată discuția)
Pot invoca in preschimbarea ordonantei de renuntarea la up, art. 314 (1) a), art. 315 (1) b) si art. 16 (1) a) ? eusaisapte eusaisapte Pot invoca in preschimbarea ordonantei de renuntarea la UP, art. 314 (1) a), art. 315 (1) b) si art. 16 (1) a) ? In fapt, a fost dispusa nelegal si ... (vezi toată discuția)
Drepturi imi pot fi interzise prin interdictie judecatoreasca eusaisapte eusaisapte Am probleme cu un procuror abuziv si cred ca urmareste sa-mi interzica dreptul accesului la justitie (art. 21 din CR) crezand ca aceasta-l achita in dosarul ... (vezi toată discuția)