avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... unde scrie in lege va rog ca certificatul de apt de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

unde scrie in lege va rog ca certificatul de apt de munca inseamna si apt psihic?

Unde scrie in lege va rog ca certificatul de apt de munca inseamna si apt psihic?
Cel mai recent răspuns: eusaisapte , utilizator 09:10, 27 Septembrie 2015
Nu scrie in niciun text de lege asa ceva.

Art. 9 alin. (1) din HG 355/2007 privind supravegherea sanatatii lucratorilor, prevede ca, aptitudinea in munca reprezinta capacitatea lucratorului din punct de vedere medical de a desfasura activitatea la locul de munca in profesia/functia pentru care se solicita examenul medical.

Concluziile examenului medical consemnate in fisa de aptitudini pot fi: apt, apt conditionat, inapt temporar, inapt.
Asa este, insa mie-mi este pus in discutie discernamantul d.p.d.v. medical intr-un abuz grosolan al organelor judiciare ca sa-mi faca rau, si evident medicina muncii te declara si cu discernamant d.p.d.v. medical, deci e dovada, inafara de faptul ca declari pe propria raspundere ca esti apt psihic s.a.m.d. Daca nu te-ar considera cu discernamant, nu ti-ar lua declaratia pe propria raspundere...
Dati-ne mai multe detalii despre problema dvs?
E foarte dificil fiindca-s multe. Am sa incerc sa sintetizez:

am utilizat anul trecut Calomnia si Insulta in scopul Probei Veritatii. Am fost acuzat ca am savarsit Ultrajul judiciar, desi Calomnia, Insulta si Proba Veritatii nu mai sunt in Codul Penal, si eu nu m-am dus vreodata in instanta sa le proferez verbal

Procurorul refuza sa ma trimita in judecata stiind ca va pierde si nu ma poate condamna, si abuzeaza de putere sa ma scoata fara discernamant fiindca i-am intocmit dosar penal la DNA, adica a falsificat mai multe ordonante si m-a adus in fata unui proces de internarea nevoluntara (peste o saptamana), si are un bilet de internare absolut nemotivat si fara diagnostic si macar o acuza de la Comisia de expertiza, care stand de vorba o ora cu mine civilizat (fara acordul meu scris), n-a putut la ordinul procurorului sa ma declare fara discernamant...

Proba scurta e ca se grabeste foarte tare sa ma reduca la tacere, dupa 10 luni in care a ascuns dosarul pe care l-am vazut pentru prima oara la judecatorie vinerea aceasta. Sunt acuzat ca n-am discernamant si prin urmare prezint un pericol public de persoana violenta, in baza probelor de Calomnie si Insulta(!?), care sunt de fapt un text capcana care au determinat reclamantul dosarului sa recunoasca ca nu se supune legii victimizandu-se fals despre acest text care nici macar nu i s-a adresat. Dosarul de fapt a fost inventat ca sa ma ameninte si sa ma santajeze la momentul oportun

In aceasta situatie cred ca procuorul / judecatorul reclamant, a corupt cumva si judecatorul din dosarul cu internarea nevolutnara, care in loc sa ma citeze cf. art. 184 (8) din CPP, a emis un mandat de aducere falsificat astfel in motivatia in fapt, si cred ca e mai grav de atat, incearca sa ma reduca la tacere dupa ce ma vor interna vatamandu-ma fizic si psihic dupa ce voi fi internat si vulnerabil putand intra peste mine

Am solicitat deja punerea mea in programul de protectia la DNA cf. art. 125 din CPP, in dosarul in care este urmarit penal procurorul, dar nu cred ca imi vor da macar un raspuns in timp util. In rest am sesizat Comisiile de cercetare a abuzurilor ale Senatului si mai multe persoane in caz ca mi se intampla ceva.

Acum strang probe ca am discernamant, diploma ca sunt cu studii superioare, certificate medico-legale de medicina muncii, martori printre care chiar 2 psihiatri cu care m-am consultat dupa ce anul trecut un interlop in cardasie cu procurorul a savarsit tentativa de Omor calificat si Lovirea si vatamarea integritatii corporale asupra mea...

Poate macar judecatorul din dosarul cu internarea nevoluntara sau comisia de internare nevoluntara mai au un dram de ratiune, fiindca atat judecatorul cat si comisia pot impiedica internarea nevoluntara, fiind vadit netemeinica
Ultima modificare: Duminică, 27 Septembrie 2015
eusaisapte, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi imi pot fi interzise prin interdictie judecatoreasca eusaisapte eusaisapte Am probleme cu un procuror abuziv si cred ca urmareste sa-mi interzica dreptul accesului la justitie (art. 21 din CR) crezand ca aceasta-l achita in dosarul ... (vezi toată discuția)
Poate fi ceruta stramutarea dosarului penal daca nu este nici in faza de punerea in miscare a actiunii penale? eusaisapte eusaisapte Poate fi ceruta stramutarea dosarului penal daca nu este nici in faza de punerea in miscare a actiunii penale? (vezi toată discuția)
Unde si cum contest un act (necomunicat) emis de comisia de expertiza medico-legala psihiatrica eusaisapte eusaisapte un procuror a introdus in instanta judecatoreasca o actiune de internarea mea nevoluntara, cf. art. 184 (6) din CPP. Nu pot aprecia daca procurorul are sau ... (vezi toată discuția)