avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Activitate Florian96

Activitate Florian96

Răspuns la discuția Parcat in fata geamului
Nu este lod de parcare amenajat, e un loc creat ad hoc de acest vecin la sfarsitul parcarii regulamentare care se afla in mod corect la mai mult de 5 metri.
Răspuns la discuția Parcat in fata geamului


latka a scris:

Dacă distanța față de locuinta dvs. e mai mare de 5 m, are voie. Asa prevede un ordin al ministrului sănătății, 119/2014.






Multumesc pentru raspuns, distanta e de o portiera, deci cu mult sub 5 metri. Cum as putea proceda sa ajungem la o intelegere fara instanta, politie locala imi poate fi de ajutor in acest caz?
M am mutat recent intr o noua zona din Iasi dar a aparut o problema, un vecin parcheaza mereu in dreptul geamului ( apartamentul meu fiind la parter ). Am incercat sa discut cu el dar nu am putut ajunge la o intelegere, as vrea sa stiu daca este legal ceea ce face deoarece in fiecare dimineata sunt trezit de sunetul masinii domnului aceasta fiind cu motor diesel avand sunetul specific.Multumesc
Sunt absolvent fara licenta in cadrul facultatii de informatica din Iasi. Intrebarea mea este daca sunt scutit de impozitul pe venit in conditiile astea. Am vazut ca s-a mai discutat despre asta dar nici un raspuns concret nu a fost dat. Multumesc.