avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Activitate jessie9612

Activitate jessie9612

Buna ziua!
Tatăl meu a concesionat 2 locuri de veci în timpul vieții, ambele pe numele lui. Decedează ambii mei părinți în 2014, sunt îngropați pe locurile respective, concesionate de el.
În 2017 a expirat perioada de concesiune a locurilor, iar eu, ca moștenitor FARA succesiune făcută la notar, administrația cimitirului NU îmi accepta sa plătesc concesiunea pe perioada următoare.

Intrebare:::::: Ce riscuri sunt în acest caz ca pe locurile respective sa fie înmormântate alte persoane peste părinții mei , fără acordul meu? Se poate asa ceva ?
Va mulțumesc !
Răspuns la discuția Concesiune locuri de veci
Nu e clar, trebuie sa fac succesiunea doar pt prelungirea concesiunii sau e suficient o declaratie notariala? Imi poate da un raspuns clar un avocat in domeniu? Multumesc !
Buna ziua! Problema in cauza: Parintii decedati ....dupa care nu am avut ce mosteni... doar doua locuri la cimitir concesionate pe numele decedatilor . Intrucat perioada de concesiune a locurilor de veci a expirat , noi, copiii nu putem plati taxa la cimitir pt inca o perioada de concediune pana nu aducem declaratie ca avem "VOCATIE SUCCESORALA PT 2 LOCURI CONCESIONATE PE 25 ANI de tatal nostru." Ce inseamna asta? ....o simpla declaratie notariala...sau trebuie sa facem SUCCESIUNEA....??
Multumim pt raspunsuri!
Buna seara !
Am o intrebare la care caut raspuns de mult timp: pt recunoasterea anilor de CCC ca si vechime in munca, exista vreo lege care mentioneaza CAT TIMP trebuie sa revii la vechiul loc de munca unde ai contractul suspendat ? 1 zi, 1 saptamana, 1 luna , ....? Multumesc !