avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Tatăl meu a concesionat 2 locuri de veci ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Tatăl meu a concesionat 2 locuri de veci în timpul ...

Buna ziua!
Tatăl meu a concesionat 2 locuri de veci în timpul vieții, ambele pe numele lui. Decedează ambii mei părinți în 2014, sunt îngropați pe locurile respective, concesionate de el.
În 2017 a expirat perioada de concesiune a locurilor, iar eu, ca moștenitor FARA succesiune făcută la notar, administrația cimitirului NU îmi accepta sa plătesc concesiunea pe perioada următoare.

Intrebare:::::: Ce riscuri sunt în acest caz ca pe locurile respective sa fie înmormântate alte persoane peste părinții mei , fără acordul meu? Se poate asa ceva ?
Va mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Loc de veci in concesiune pe viata coralina coralina Am un loc de veci cu certificat de mostenitor de la mama meu,ptr un loc de veci in judetul Galati.Este ingropat tatal meu ,acum 40 ani. Vreau sa-l donez ... (vezi toată discuția)
Taxa de concesiune pt cimitir Josephine2016 Josephine2016 Buna ziua, v-aș ruga sa îmi explicati daca 1.trebuie sa plătesc vreun impozit pentru cele doua locuri de veci ale părinților mei, in afara de faptul ca ... (vezi toată discuția)
Succesiune loc de veci diacar diacar Buna ziua! As avea nevoie de un sfat, ce putem face sau cum sa procedam. Bunica a decedat in februarie 2012, ambii baieti ai ei sunt si ei decedati, suntem 5 ... (vezi toată discuția)