avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Activitate nameaab

Activitate nameaab

Buna ziua,este adevarat ca pot mosteni casa in care locuiesc eu si mama mea si ale carei utilitati le platesc pe numele meu,impozitul tot eu l.am achitat de 15ani,mama e in intretinerea mea,fara sa am nevoie de semnatura surorii,desi avem certificat de mostenitor toate 3,dupa decesul tatalui???
Exista cumva prevederea legala prin care sora sa poata ceda partea ei mamei,iar mama sa imi dea mie cu contract de vanzare si clauza de intretinere?
Va multumesc
Buna seara,in urma cu 16 ani tatal meu a decedat,am impartit mostenirea legal ,in 3parti ,eu ,mama,si sora mea, in toti acesti ani eu am ingrijit.o,am platit impozite,locuim impreuna cu mama,dar nu am decat 1/3din casa.
Care este procedura ,va rog ,pt a obtine titlul de proprietate parte intreaga ?
Exista sanse?
14 zile de ingrijiri nu inseamna 14 zile de spitalizare..ea imi cere banii pt ea..si imi spune ca merge la avocat pt ea..pt zile ei de ingrijiri imi cere 15 mil..un mil pe zi...nu pt reparatia masinii...am dat asigurarea...ce sanse are cu un avocat??la ce sa ma mai astept?
Am asigurare...
Va multumesc pt raspuns
Va multumesc pt raspunsuri..nelamurirea mea este.. daca ea merge la avocat ..ma poate da in judecata pt despagubiri...care e procedura legala??
Buna seara..in urma unui accident rutier procurorul de caz a clasat dosarul de vatamare corporala insa victima cu un certificat medico-legal cu 14 zile ingrijiri medicale ma suna si imi cere 15mil despagubiri ..spunand ca daca nu ii primeste merge la un avocat ...ce ma sfatuiti sa fac va rog??..
Răspuns la discuția Mostenire
Multumesc frumos pt rasp!
Discuție Mostenire
Sora bunicului meu a decedat..fiul ei deasemenea..pt revendicarea mostenirii eu am vreun drept legal???..mentionez ca traieste o alta sora de.a bunicului meu,care considera ca ei ii revine mostenirea surorii decedate..