Buna ziua,
Soția mea este însărcinată in 8 săptămâni și urmează sa anunțe in viitorul apropiat la locul de munca faptul ca este însărcinată . Din păcate contractul ei este pe o perioada determinata, expirând undeva in Ianuarie/Februarie anul viitor . O va da afara de la locul de munca ? Se suspenda contractul, ce se va întâmpla ?
Va mulțumesc in avans !
Edit: întrebarea este cu privire la perioada activa, adică înainte de expirarea contractului are dreptul de a o da afara(fără sa aștepte sa expira contractul)? Sau in perioada celor 90 zile de proba ?
Soția mea a fost angajata la o firma SRL (dar cu directori nemți din FuldaGermania) pana acum 4 luni, firma care a declarat insolventa și a dat faliment, nu au plătit salariile etc. S-a mers la ITM, exista un dosar pentru masa creditala șamd . Acum este angajata al altei firme și din păcate se simte rău de 2 zile și nu poate lua medical pe motiv ca nu a primit firma noua o adeverința cu statul cu privire la concediu medical pe ultimele 12 luni. Forma de contabilitate care a lucrat cu firma falimentara nu ii da adeverința pe motiv ca “nu au nicio obligație”. Exista vreo lege care ii obliga sa ii dea adeverința/situația medicală ?
Am trimis actele necesare pentru creditul la prima casa in Aprilie anul acesta . Acesta a fost acceptat de fondul de garantare, care mi-a trimis un contract pe care l-am semnat, cu privire la garantarea creditului pentru 18 luni.
Eu am pe antecontract data maxima de predare 31.03.2019. Este posibil sa fie gata mai repede dar nu mai devreme de luna Decembrie-Ianuarie .
Creditul este luat împreuna cu prietena ( necăsătoriți - proprietare și co proprietar )
Am posibilitatea de a schimba locul de munca cu unul plătit cu aproximativ 25% mai mult și contract pe perioada nedeterminata, trecerea între joburi făcându-se fără întrerupere .
Exista vreo regula care sa ma ajute sa nu pierd banii garantați ?
Este posibil sa nu am nici 3 luni când e gata apartamentul ... nu știu ce sa fac .