avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Schimbare loc de munca - credit prima ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Schimbare loc de munca - credit prima casa-particularitate

Buna ziua ,

Am trimis actele necesare pentru creditul la prima casa in Aprilie anul acesta . Acesta a fost acceptat de fondul de garantare, care mi-a trimis un contract pe care l-am semnat, cu privire la garantarea creditului pentru 18 luni.

Eu am pe antecontract data maxima de predare 31.03.2019. Este posibil sa fie gata mai repede dar nu mai devreme de luna Decembrie-Ianuarie .
Creditul este luat împreuna cu prietena ( necăsătoriți - proprietare și co proprietar )

Am posibilitatea de a schimba locul de munca cu unul plătit cu aproximativ 25% mai mult și contract pe perioada nedeterminata, trecerea între joburi făcându-se fără întrerupere .

Exista vreo regula care sa ma ajute sa nu pierd banii garantați ?

Este posibil sa nu am nici 3 luni când e gata apartamentul ... nu știu ce sa fac .

Va mulțumesc anticipat !

O zi frumoasa !
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:20, 29 Septembrie 2018
Daca informati creditorul si fondul ca va schimbati jobul este posibil sa nu vi se mai acorde creditul chiar daca trecerea se va face fara intrerupere, nu are relevanta, orice contract are o perioada de proba si exista posibilitatea, nu spune nimeni ca s-ar intampla asa ceva, dar exista, sa vi se incheie contractul in perioada de proba din diverse motive, nu corespundeti postului, au gasit pe cineva mai supercalificat, nu are importanta. Daca pierdeti jobul pierdeti creditul si avansul pentru ca se va considera neincheierea contractului de v/c din vina dvs..
Parerea mea este sa lasati sa curga timpul, obtineti creditul, achizitionati apartamentul, va mutati, dupa un an cand va trebui sa reconfirmati datele la banca, aduceti adeverinta de la noul angajator si faceti pe prostul ca ati uitat sa o aduceti cand v-ati schimbat jobul, Dar trebuie sa faceti o mutra in asa fel incat sa fiti convingator! :)) Vai de mine, ce uituc sunt, vai, vai, vai, m-am ocupat cu mobilatul, cu piatza, prietena e pretentioasa, gasiti destule sa bagati din top! Nu o sa anuleze creditul pentru ca nu i-ati instiintat in cele 5 zile dupa schimabrea jobului. Sa fim seriosi, este o prostie sa anunti banca ca ti-ai schimbat jobul in 5 zile. Eu m-am dus ca prostul in termenm an vrut sa fiu convingator, cu adeverinta dupa ce si-a schimbat sotia locul de munca si m-au intrebat ce este si de ce am adus-o!! Asa ca ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cumpărare garsonieră prin noua casă - probleme cu banca nasu999 nasu999 Buna ziua,doresc sa va intreb unde si cum sa procedez in cazul de mai jos. Am facut contract de cumparare al unei garsoniere . Dosarul a fost aprobat de ... (vezi toată discuția)
Girant ella2010 ella2010 acum cinci ani am girat pe cineva la o banca . nu am proprietati pe numele meu sunt pensionara ce se intimpla daca persoana nu-si achita creditul? se ... (vezi toată discuția)
Imprumut la o institutie financiara nebancara pentru o prietena!!! Roxana29 Roxana29 Am facut un imprumut la institutie financiara nebancara pentru o asa numita prietena care o consideram ca imi este,aveam amandoua copii mici,avem copii mici,eu ... (vezi toată discuția)