avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract cumpărare garsonieră prin Noua Casă - ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract cumpărare garsonieră prin Noua Casă - probleme cu banca

Buna ziua,doresc sa va intreb unde si cum sa procedez in cazul de mai jos.

Am facut contract de cumparare al unei garsoniere . Dosarul a fost aprobat de catre banca cu programul prima casa. Am platit avansul la dezvoltator. Trebuia sa intru in posesia apartamentului in luna noiembrie dar nu a fost gata contractul avand specificatia ca se poate prelungii cu 3 luni cu acordul ambelor parti. Intrebare, banca m-a anuntat acum ca nu mai ma incadrez la acest imprumut deoarece a schimbat politica monetara din cauza ircc. Ce pot face pierd avansul? Pot prelungi contractul pe inca 4 luni si sa aduc o adeverinta de job part time pentru a ma incadra la noile cerinte ale bancii? Cu multumiri anticipat
Ultima modificare: Joi, 19 Ianuarie 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:45, 19 Ianuarie 2023
Trebuie vazut, citit si analizat antecontractul.
Fara analiza responsabila a contractului de credit este hazardat de emis raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am urmatoarea speta: am facut o promisiune bilaterala ... florentina333 florentina333 Buna seara, Am urmatoarea speta: am facut o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare pentru un apartament in 12.03.2021 + contract de rezervare imobiliara ... (vezi toată discuția)
Antecontract achizitionare imobil Oana145 Oana145 Buna ziua, Urmeaza sa semnez un antecontract (si sa paltesc avansul) pentru achizitionarea unui apartament intr-un bloc care va fi gata la 5 luni de la ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare cu plata a 90% din suma euvictoria euvictoria Buna ziua, Pe data de 1 iulie voi incheia un antecontract de vanzare-cumparare la un notariat agreat de dezvoltator, pentru un apartament in Bucuresti.Pentru ... (vezi toată discuția)