avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Activitate mariana2020

Activitate mariana2020

Buna ziua! Am o ii, am primit de la un furnizor o factura cu minus ( in data 5/08 valoare -65.40 ) dupa care in data de 19/08 am primit o factura cu valoarea 326.72 dar la care am platit 261.32 valoarea chitantei ( pe chitanta specifica F19/08 - F5/08=261.32 . as vrea sa stiu cum notez aceste facturi in nir, rjip. am voie sa dau numar de inregistrare la o factura negativa? cum o notez pe a doua cu valoarea de pe factura sau cea de pe chitanta si la final o scad pe cea negativa ? precizez ca nu lucrez in niciun program
Discuție mostenire auto
Buna ziua! Am un Cielo care a fost pe firma ( ii ) proprietarul a decedat (bunica mea) si am facut taxa de succesiune mostenitori am ramas eu si fratele meu. Masina are butelie Gpl din fabrica care a expirat , itp,rca,rovinieta expirate. Noi vrem sa o trecem pe numele nostru am intrebat la politie daca putem sa ramanem doi proprietari si au zis ca nu este nici o problema. Nu stiu cum sa procedez cu butelia dupa ce o schimb trebuie sa m duc la rar sa fac itp masina fiind pe numele firmei pe care ulterior am inchis-o, va rog sa imi spuneti o parere