avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Activitate minuscula

Activitate minuscula

Impozitul pt o masina luata in leasing se plateste de catre banca, care finanteaza creditul si apoi se factureaza utilizatorului, adica mie, sau trebuie sa merg personal sa platesc la Administratia Financiara?
Răspuns la discuția Act aditional la succesiune????
se pare ca am fost "abandonata"......
Răspuns la discuția Act aditional la succesiune????
extrasul de cont trebuie sa fie din data la care se intocmeste actul la notariat?
si trebuie sa fie exemplar original?
multumesc
Am un contract de inchiriere IN LEI , pe un an , adica pana in iunie 2008, inregistrat la adm fin in anul 2007.Ce declaratii trebuie sa depun la fisc si care sunt scadentele ? Decizia de impunere pt plati anticipate pt 2008 vine automat prin posta sau trebuie sa merg la circa financiara sa inregistrez personal declaratia privind veniturile estimate din cedarea folosintei bunurilor pe 2008?
Si ce inseamna venit net aferent activ cu regim de retinere la sursa?
dar determinarea venitului in sistem real???? :((
Mama mea a decedat in ianuarie 2003.La intocmirea succesiunii am omis un numar de actiuni pe care mama le detinea la o banca.As dori sa stiu care sunt documentele pe care trebuie sa la depun la notariatul unde s-a incheiat succesiunea pt ca aceste actiuni sa intre in posesia mea.Am inteles ca se intocmeste un Act aditional?
Mentionez ca nu sunt singura mostenitoare, tata si sora mea mostenesc cota parte iar de la banca am obtinut un extras de cont .
multumesc anticipat.