avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... contract inchiriere
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

contract inchiriere

Am un contract de inchiriere IN LEI , pe un an , adica pana in iunie 2008, inregistrat la adm fin in anul 2007.Ce declaratii trebuie sa depun la fisc si care sunt scadentele ? Decizia de impunere pt plati anticipate pt 2008 vine automat prin posta sau trebuie sa merg la circa financiara sa inregistrez personal declaratia privind veniturile estimate din cedarea folosintei bunurilor pe 2008?
Si ce inseamna venit net aferent activ cu regim de retinere la sursa?
dar determinarea venitului in sistem real???? :((
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 12:06, 21 Ianuarie 2008
Daca l-ai inregistrat deja, atunci nu trebuie decat sa faci regularizare pe anul trecut: fisa 200 pana pe 15 mai. Daca vrei sa declari alt venit estimat pe 2008 (de ex daca ai marit chiria) o poti face o data cu regularizarea (fisa 220). Daca nu declari alt venit, ramane valabil cel declarat anul trecut si ti se emite automat o noua decizie, pe care o primesti prin posta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 220 tanguera tanguera Declaratia 220 (venit estimat) pentru mai putin de 5 contracte de inchiriere se poate depune si prin posta cu confirmare de primire? Multumesc (vezi toată discuția)
Depunere declaratii 200/220 tome_ionica tome_ionica Am inteles de la persoane care au mers sa depuna declaratia 220 ca nu se primeste aceasta declaratie fara declaratia 200. Daca am PFA in sisteam real, depun ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii pfa traducator sonia1978 sonia1978 Buna ziua, Sunt traducator PFA, inregistrat la Adm. Financiara, in sistem real, neplatitor de TVA. Anul trecut in luna ianuarie am depus la Adm. Financiara ... (vezi toată discuția)