avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act aditional la succesiune????
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act aditional la succesiune????

Mama mea a decedat in ianuarie 2003.La intocmirea succesiunii am omis un numar de actiuni pe care mama le detinea la o banca.As dori sa stiu care sunt documentele pe care trebuie sa la depun la notariatul unde s-a incheiat succesiunea pt ca aceste actiuni sa intre in posesia mea.Am inteles ca se intocmeste un Act aditional?
Mentionez ca nu sunt singura mostenitoare, tata si sora mea mostenesc cota parte iar de la banca am obtinut un extras de cont .
multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: minuscula , utilizator 14:58, 22 Ianuarie 2008
Mergeti la notariat cu extrasul de la banca.
da se intocmeste un supliment la certificatul de m ostenire initial si se vor da aceleasi cote parti , deci va primi si sora si tata dupa ce scoateti banii acestia pot sa vii dea sau sa-i vireze in contul d-voastra
Vs ytrbui sa prezinti notarului extrasul de la banca.
extrasul de cont trebuie sa fie din data la care se intocmeste actul la notariat?
si trebuie sa fie exemplar original?
multumesc
se pare ca am fost "abandonata"......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune- unic mostenitor Mmiha Mmiha Mama a murit in aprilie 2007 si tata a murit in 15 octombrie 2009, da saptamana trecuta, eu sunt singur la parinti, de la mama au ramas niste terenuri pe ... (vezi toată discuția)
Mama a decedat, iar dansa avea bani depuși la cec, tata este a ... Liliana Pop Liliana Pop Mama a decedat,iar dansa avea bani depuși la CEC,tata este a doua persoană care figurează la contul CEC,întrebarea este:Tata poate să retragă banii fara ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune arlandh arlandh Buna seara! Tatal meu a decedat in 2001 iar dupa el au ramas doi mostenitori: sotia (mama mea) si fiul(eu). Din diverse motive nu am dezbatutu succesiunea. ... (vezi toată discuția)