avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Activitate mirceabac

Activitate mirceabac

Cand am fost la sectia de politie si am vorbit cu un politist de acolo (cu ceva experienta, mai in varsta) mi-a zis ca padure fara uscaturi nu exista; s-a mirat si el de comportamentul colegilor, dar a zis ca atata ii duce capul. Momentan ii lasa asa, fara plangere la comandant, dar daca vor mai veni vreodata cu idei tampite ma voi duce la politia judeteana (unde mi s-a recomandat sa fac reclamatia).
Ma voi informa la tribunal despre pasii care trebuie urmati pentru o plangere impotriva vecinilor, taxe etc.
Multumesc.
Povestea: avem un copil de aproape 3 ani si niste vecini in apartamentul de sub noi care au ceva probleme la cap (vecina chiar a fost internata pe la un spital de psihiatrie, dar nimeni nu stie daca are acte ca e nebuna sau a fost doar in concediu). Problema este ca ne-au facut reclamatie la politie ca sunt deranjati de copil, ca ea vrea liniste, ca trebuie sa se odihneasca ca este batrana... La orice zgomot, cat de mic incepea sa bata in teava...
Cei doi politisti veniti in urma reclamatiei au fost super de treaba, au inteles situatia si nu au avut ce comenta; copilul trebuie lasat sa se joace, nu avem ce sa-i facem; nu punem muzica tare, nu mergem incaltati cu tocuri... deci e ceva normal.
Au urmat 3 luni in care nu au mai batut in teava, nu au mai zis nimic. Dupa care iar ne-am trezit cu politia la usa; de data aceasta cu 2 "politisti" de-abia veniti de pe bancile scolii. Noi nu eram acasa, erau doar soacra mea, (bunica copilului), cumnata mea cu sotul; politistii nu s-au recomandat, au trecut direct la intimidare. Au spus ca daca copilul e energic si vrea sa se joaca sa-l tinem afara toata ziua sau daca stam in casa sa-l tinem in patut (copil de 3 ani tinut in patut..., atata l-a dus mintea pe respectivul). La auzul acestor vorbe aberante cumnata mea a inceput sa rada si a fost amenintata de politist cu amenda daca mai continua sa rada, pentru ca "nu suntem la circ domnisoara". Soacra mea nu a fost lasata sa vorbeasca, i s-a spus sa taca pentru ca vorbesc ei.
Nimeni dintre vecini nu-i suporta pe acesti 2 nebuni vecini.
Ce putem face, legal, pentru a scapa de sesizarile lor? Unul din politistii de la sectie ne-a zis ca e satul de specimene de-astea, politistul de proximitate s-a luat cu mainile de cap cand a auzit ca ne-a facut reclamatie iar....

Multumesc anticipat pentru un sfat.
am primit prin posta o instiintare ca s-a finalizat ancheta si mi s-au dat respectivele numere de dosar. doar atat. banuiam ca o sa primesc o citatie pt proces; am fost vizitat la cateva saptamani de acuzat sa imi spuna ca procuroarea ne asteapta sa imi dea dauna civila in fata dansei. cum nu m-am putut prezenta am asteptat o hartie oficiala; care nu a mai venit.
Buna ziua!
Am nevoie de cateva informatii; in iulie 2006 mi s-a furat autorurismul din fata blocului (Ploiesti); am depus plangere la Politie; mi s-a spus ca probabil voi gasi masina abandonata in oras; nu am avut rabdare si am plecat prin oras sa o caut; dupa 3 ore am zarit masina (in mers) spre iesirea din oras; am alertat un echipaj de Politie din zona si am plecat dupa hoti; dupa 1 km i-am oprit la un semafor; din 4 pers. cate erau in masina Politia zice ca doar una a fost vinovata; mentionez ca acea persoana nu avea permis de conducere (din informatiile primite de cel care a condus ancheta si care a precizat ca furtul se incadreaza la 5-15 ani); dauna pe care am cerut-o a fost mica (300 lei); dupa ~3 luni am fost informat ca s-a finalizat dosarul si am primit urmatoarele date: Dosar Parchet xxxx?P/2006; Penal xxxx/2006; a trecut mai bine de un an in care nu stiu ce s-a intamplat cu procesul; nu am primit nicio citatie. Cum Pot afla stadiul dosarului? E posibil sa se fi musamalizat cazul?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.