avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... informatii stadiu dosar - furt auto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

informatii stadiu dosar - furt auto

Buna ziua!
Am nevoie de cateva informatii; in iulie 2006 mi s-a furat autorurismul din fata blocului (Ploiesti); am depus plangere la Politie; mi s-a spus ca probabil voi gasi masina abandonata in oras; nu am avut rabdare si am plecat prin oras sa o caut; dupa 3 ore am zarit masina (in mers) spre iesirea din oras; am alertat un echipaj de Politie din zona si am plecat dupa hoti; dupa 1 km i-am oprit la un semafor; din 4 pers. cate erau in masina Politia zice ca doar una a fost vinovata; mentionez ca acea persoana nu avea permis de conducere (din informatiile primite de cel care a condus ancheta si care a precizat ca furtul se incadreaza la 5-15 ani); dauna pe care am cerut-o a fost mica (300 lei); dupa ~3 luni am fost informat ca s-a finalizat dosarul si am primit urmatoarele date: Dosar Parchet xxxx?P/2006; Penal xxxx/2006; a trecut mai bine de un an in care nu stiu ce s-a intamplat cu procesul; nu am primit nicio citatie. Cum Pot afla stadiul dosarului? E posibil sa se fi musamalizat cazul?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: mirceabac , utilizator 17:04, 23 Ianuarie 2008
Va adresati celor de la care ati primit ultima data dosarele, adresa etc. Sau, mai bine, vedeti la Judecatoria pe langa care functioneaza parchetul in cauza daca s-a inrregistrat un astfel de dosar cu inculpatul numit...
Cum ati fost informat? Ati primit o rezolutie?
Numarul ala este numar de parchet.
am primit prin posta o instiintare ca s-a finalizat ancheta si mi s-au dat respectivele numere de dosar. doar atat. banuiam ca o sa primesc o citatie pt proces; am fost vizitat la cateva saptamani de acuzat sa imi spuna ca procuroarea ne asteapta sa imi dea dauna civila in fata dansei. cum nu m-am putut prezenta am asteptat o hartie oficiala; care nu a mai venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident soldat cu vatamarea corporala a unei persoane ssile86 ssile86 Buna ziua!As vrea avea si eu o intrebare si daca puteti sa ma ajutati!Am avut un accident cu masina cand mergeam acasa,am oprit la semnalul semaforului de ... (vezi toată discuția)
Dosar cercetare penala aurelia56 aurelia56 Buna ziua, Sotul meu a fost victima unui accident rutier pe 10 aprilie 2010 cu vatamare corporala grava din culpa. Un sofer a intrat pe contrasens in masina ... (vezi toată discuția)
Pot vinde mașina avariată în accident după ce am depus contestație? Antonio2308 Antonio2308 Buna ziua. In luna ianuarie, asteptand sa virez stanga, in intersectie ( precizez ca strada are o singura banda pe sens), un conducator auto care venea de pe ... (vezi toată discuția)