Buna ziua!
Am nevoie de cateva informatii; in iulie 2006 mi s-a furat autorurismul din fata blocului (Ploiesti); am depus plangere la Politie; mi s-a spus ca probabil voi gasi masina abandonata in oras; nu am avut rabdare si am plecat prin oras sa o caut; dupa 3 ore am zarit masina (in mers) spre iesirea din oras; am alertat un echipaj de Politie din zona si am plecat dupa hoti; dupa 1 km i-am oprit la un semafor; din 4 pers. cate erau in masina Politia zice ca doar una a fost vinovata; mentionez ca acea persoana nu avea permis de conducere (din informatiile primite de cel care a condus ancheta si care a precizat ca furtul se incadreaza la 5-15 ani); dauna pe care am cerut-o a fost mica (300 lei); dupa ~3 luni am fost informat ca s-a finalizat dosarul si am primit urmatoarele date: Dosar Parchet xxxx?P/2006; Penal xxxx/2006; a trecut mai bine de un an in care nu stiu ce s-a intamplat cu procesul; nu am primit nicio citatie. Cum Pot afla stadiul dosarului? E posibil sa se fi musamalizat cazul?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Va adresati celor de la care ati primit ultima data dosarele, adresa etc. Sau, mai bine, vedeti la Judecatoria pe langa care functioneaza parchetul in cauza daca s-a inrregistrat un astfel de dosar cu inculpatul numit...
am primit prin posta o instiintare ca s-a finalizat ancheta si mi s-au dat respectivele numere de dosar. doar atat. banuiam ca o sa primesc o citatie pt proces; am fost vizitat la cateva saptamani de acuzat sa imi spuna ca procuroarea ne asteapta sa imi dea dauna civila in fata dansei. cum nu m-am putut prezenta am asteptat o hartie oficiala; care nu a mai venit.