avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate andrei.sim

Activitate andrei.sim

Andreii08 a scris:

Buna ziua! Acum cinci luni am luat un credit online de la un IFN avand suma de 5000 de lei pe o perioada de 60 de luni, dobanda fiind de 140% iar suma de rambursat in fiecare luna este de 633 lei, ceea ce mi se pare enorm. Este legal sa fie practicata astfel de dobanda?

Daca tot spuneti ca nu aveti contractul, de unde stiti ca ati luat creditul pe 60 luni?
Poate l-ati luat pe 12 luni si nu stiti Dumneavoastra - suma ar fi mult mai veridica... :)
Gabrina a scris:
Din cate am vazut legea spune ca suma de plata achitata in numerar intre 2 persoane fizice nu poate fii mai mare de 10.000 lei pe zi.

Sunteti informata eronat.
Legea spune ca suma de plata achitata in numerar intre 2 persoane fizice nu poate fi mai mare de 50.000 lei pe zi.
Personal nu vad nimic in neregula cu contractul.
O zi buna!
Haideti sa nu exageram cu inselaciunea! Masina cel mai probabil a fost lovita in timpul transportului si reparata in graba ca sa nu intarzie livrarea. Faceti o reclamatie scrisa la dealer, pentru ca ei vor fi obligati sa va raspunda la ea. Daca va refuza dreptul de a face o reclamatie sau nu va raspund in 30 zile, va puteti adresa ANPC. Avocatul cred ca este ultima solutie, daca nu se rezolva prin cele de mai sus. In orice caz, nu cred ca vi se va aproba inlocuirea masinii, poate un pachet gratuit de revizii/service sau in cel mai bun caz o despagubire materiala... Succes!
Va multumesc frumos!

Cristina Paisa a scris:

Nu trebuie sa notificati dvs anaf. Se vor transmite de catre Registru.

Buna ziua,
Am un SRL pentru care am facut zilele acestea majorare de capital social de la 10500 lei la 25000 lei.
Trebuie sa notific AJFP / ANAF in acest sens sau informatiile se transmit automat in urma modificarii efectuate in Registrul Comertului?
Ambele parti sunt vinovate in momentul de fata. Eu zic sa incercati sa comunicati si sa ajungeti la o intelegere amiabila, pentru ca altfel prejudiciile rezultate in urma unui proces pot fi mult mai mari.