avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Activitate Cecilia Boncea

Activitate Cecilia Boncea

Detin intr-o piata un spatiu comercial. Am acte de proprietate, hotarare judecatoreasca doar pe cladire. Platesc impozit. care ar fi modalitatea de a intra in posesia terenului . am incercat sa fac cadastru dar mi l-au respins pe motiv ca nu exista un cadastru al pietii. nu am de unde sa fac rost de asa ceva. am cu piata contract de inchiriere , unde platesc chirie. Pe toti cei care i-am intrebat nu stiu. Exista vreo posibilitate de a intra si in posesia terenului de sub cladire ? ( poate superficia - dar care ar fi pasii de urmat ? poate concesiunea? ) Va rog sa imi da-ti un sfat .
Cu multumiri, CB
In anul 2009 , am avut rapoarte comerciale cu o soc. care are sediul in Radauti . Magazinul pe acre l-am detinut cu art. - decoratiuni , l-am inchis , astfel ca m-am rugat de firma respectiva sa imi primeasca in contul datoriei marfa inapoi. Nu au vrut , astfel ca m-au dat in judecata . Procesul este la Radauti. Bani sa platesc acum datoria nu am. As putea sa platesc cate o mica parte din datoria respectiva, sa trimit Op cu confirmare de primire , astfel ca creanta sa nu mai fie certa , lichida si exigibila? Va rog sa imi da-ti un sfat in legatura cu aceasta problema. ( nu am nici cum sa merg tocmai la Radauti )

Cu multumiri , Cecilia Boncea