avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Activitate Cristinamaria13

Activitate Cristinamaria13

Răspuns la discuția Fetita mea este batuta
Raspundeti va rog frumos !
Fetita mea de 2 ani jumatate este batuta de tatal ei, am zis ca poate nu o mai bate dar ne am despartit si vreau sa il reclam undeva in Slatina Olt, cum as proceda si unde ? Am si probe pt el. Ia smuls parul din cap ia dat cu o curea pe burtica si cea mica sa invinetit in locul lovit deoarece a apucat cu catarama sa i de a. Apoi pe spate ia dat cu palmele si la fel am poze cu loviturile. Credeti ca as putea face cv? Noi am fost si in judecata pt fetita ,pt pensie alimentara , pt custidie si nu in ultimul rand pt a o recunoaste deoarece nu a vrut
Răspuns la discuția Custodie
Deci nu se poate sa imi ia copilul . Atunci nu stiu pe ce se bazeaza ei ca altfel nu vad rostul de ce ma mai dat in judecata , probabil o fi zi ca fetita i se va incredinta lui definitiv
Discuție Custodie
Buna seara , am o fetita de un an jumatate si este trecuta pe numele meu de fam. Iar dupa o judecata pt pensia alimentara pt copil , ne am ìmpacat eu si tatal fetei, iar acum ne am desp de o sapt si pana sa ne impacam el apucase sa deschida dosarul pt custodia fetitei, iar eu sunt foarte tensionata pt ca nu stiu ce sanse sunt la acest proces cine va castiga copilul . El nu lucreaza nici mama lui, traiesc din pensiile bunicilor lui iar la mine lucreaza si parintii si fratele . Spuneti.mi si mie in ce cosnat legea cum se aplica ?
Răspuns la discuția Pensie alim.
Pai tatal de ex, vrea sa vada copilul cand poate el si cand nu putem noi , trebuie sa stam atatia ani dupa el asta zic, daca se poate schimba sa vina in alte zile
Deci in mod normal nu as putea eu ca mama sa indepartez dreptul copilului odata ce asa sa fixat ?
Aici nu raspunde nimeni ? Chiar asa ?

Cristinamaria13 a scris:

Am si eu 2 intrebari, daca voi oprii un dosar de pensie-intretinere , peste cat timp voi mai putea redeschide altul sau nu voi mai putea deloc? Si 2 , daca legea a fixat un program de vizita la copil, in favoarea tatalui, si nu sunt de acord ce as putea face ?
[
Discuție Pensie alim.
Am si eu 2 intrebari, daca voi oprii un dosar de pensie-intretinere , peste cat timp voi mai putea redeschide altul sau nu voi mai putea deloc? Si 2 , daca legea a fixat un program de vizita la copil, in favoarea tatalui, si nu sunt de acord ce as putea face ?