avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fetita mea este batuta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fetita mea este batuta

Fetita mea de 2 ani jumatate este batuta de tatal ei, am zis ca poate nu o mai bate dar ne am despartit si vreau sa il reclam undeva in Slatina Olt, cum as proceda si unde ? Am si probe pt el. Ia smuls parul din cap ia dat cu o curea pe burtica si cea mica sa invinetit in locul lovit deoarece a apucat cu catarama sa i de a. Apoi pe spate ia dat cu palmele si la fel am poze cu loviturile. Credeti ca as putea face cv? Noi am fost si in judecata pt fetita ,pt pensie alimentara , pt custidie si nu in ultimul rand pt a o recunoaste deoarece nu a vrut
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:35, 18 Noiembrie 2019
Raspundeti va rog frumos !
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2019
Cristinamaria13, utilizator
Plângere la Protecția Copilului, la Politie. Faceți de urgenta ordonanță pentru modificarea programului de legături personale, sa nu o mai vadă decât în prezenta dumneavoastră.
Daca afirmatiile dvs. se pot dovedi exista posibilitatea ca tatal sa fie condamnat penal.

Mergeti cu tot ce aveti la politie sau la avocat, daca va permiteti avocat ca sa va consilieze in mod corespunzator pe partea de probatiune mai inainte de a merge la politie.
Avocatul va poate redacta si plangerea penala daca va considera ca exista probe certe in acuzare.
Este bine sa stiti ca in justitie este necesar sa existe probe...
Ultima modificare: Luni, 18 Noiembrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire de domiciliu ContSters437699 ContSters437699 Buna ziua,sant casatorita de 3ani locuim impreuna de 5avem o fetita de 2,8luni ,sotul meu acum 1luna jumate a decis sa paraseasca domiciliul si copilul ... (vezi toată discuția)
Sustragerea de la probe biologice,dosar abuziv. Man26 Man26 In data de 13/06/2010 ora 1/30 in timp ce ma intorceam cu masina acasa sotia fiind sofer am fost opriti pe o strada usor iluminata aflata in curs de ... (vezi toată discuția)
Agresiune Crinutza777 Crinutza777 Buna ziua...am si eu o intrebare..eu am fost cu mama mea la procesul pentru pensia ei de intretinere..tatal meu a adus ca martor pe sora lui de pe mama care la ... (vezi toată discuția)