Buna ziua.
La un venit de 3000 lei /luna PFA sa intelegem ca vom plati CASS 190 lei si Cas 475 lei sau 10% respectiv 25% din 3000 lei adica 300+750 lei?
Care sunt cheltuielile deductibile ce se pot inregistra pentru o persoana fizica independenta care realizeaza venituri suplimentare ( de ex. comisioane din asigurari). Nu este inregistrata ca PFA ci depune declaratie de venit.
Multumesc.
Inainte sa trimit faxul am sunat si mi s-a spus sa trimit copie dupa talon si permis.
La CJ iti trimite primul PV in alt format. Adica in partea de jos a PV este spatiu special pt serie talon si permis.
Am fost surprins de un radar in BN. (66km/h). In prima adresa m-i s-a cerut sa comunic identitatea persoanei care a condus autovehiculul. Am sunat la nr. de tel de pe adresa si am trimis prin fax copie dupa permisul de conducere si talon.
Dupa o luna am primit un PV in care sunt amendat ca nu am informat cine a condus autovehiculul .(art. 102 al. 1 pct 14 din OUG nr. 195/2002). Am facut o plangere impotriva PV si am trimis inca o data copiile actelor si copia de la confirmarea faxului pe adresa pol BN si la jud. BN.
Am primit apoi 2 citatii de la JUDECATORIA BISTRITA. una insotita de o intampinare a pol Bn catre Jud Bn :."..... aparatul fax nr. 0263232062 e instalat la IPJ Bistrita-Nasaud si deserveste 600 de politisti fiind astfel imposibil de stabilit ce reprezinta niste fotocopii....Trimitere unor fotocopii ale unor documente, neinsotite de un raspuns clar si neechivoc din care sa rezulte cine a condus autoturismul, nu poate constitui temei pt. a aplica acelei persoane sanctiunea pt. depasirea vitezei legale intrucat din datele respective nu rezulta cine a condus aototurismul....." . ADICA TRIMIT COPIE A TALONULUI SI COPIE A PERMISULUI SI EI NU VAD NR. AUTO SI NUMELE MEU.
...." Din coniderentele mai sus aratate , constatand ca nu au fost respectate cerintelelegale privind comunicarea datelor.........., apreciem ca PV a fost legal intocmit..
Semnat de compartiment juridic
Mentionez ca eu sunt din MS, am primit 2 citatii ( 29 Februarie si 7 Mar) cu numere diferite de dosar.
Vreau sa intreb daca am sanse la proces.