avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deducere cheltuieli auto PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deducere cheltuieli auto PFA

In cazul unui agent de asigurari -PFA-se pot deduce cheltuielile cu auto in proportie de 100% sau 50%.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:47, 25 Martie 2016
Doar 50%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat auto- cheltuieli deductibile RozaMarina RozaMarina Am o Intreprindere Individuala, neplatitor TVA. Va rog sa-mi spuneti ce cheltuieli sunt deductibile (combustibil, asigurari, reparatii, etc) si in ce ... (vezi toată discuția)
Pfa-deduceri de impozit Mircea Cristian Mircea Cristian Nu m-am lamurit ce deduceri din impozit pot face!!! 1.Cit,partial,din facturile de lumina,gaz,apa,telefon: a)e functie de cota de suprafata pe care o ocup cu ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa Daniel Manciu Daniel Manciu Buna ziua, Fara contract de comodat in ce proportie se pot deduce urmatoarele cheltuieli: 1. Consumul de benzina, RCA, CASCO, rovinieta, reparatii, ... (vezi toată discuția)