avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contract comodat auto- cheltuieli deductibile
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contract comodat auto- cheltuieli deductibile

Am o Intreprindere Individuala, neplatitor TVA. Va rog sa-mi spuneti ce cheltuieli sunt deductibile (combustibil, asigurari, reparatii, etc) si in ce procentaj?? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 12:56, 3 Ianuarie 2013
Pentru auto utilizat exclusiv pentru activitatea economica cheltuielile se deduc in cota de 100%. Daca nu, deducerea se face in proportie de 50% din cheltuielile mentionate de dvs..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cheltuieli poate deduce pfa? bygserv bygserv Buna ziua. Revin din nou pe acest forum ( foarte folositor dealtfel ) cu inca o intrebare. Inafara de cheltuielile cu achizitia produselor care privesc ... (vezi toată discuția)
Pfa-deducere benzina+diurna Silviu_r Silviu_r Am un PFA neplatitor de TVA si imi desfasor activitatea in toata tara. Am contract de comodat pe masina proprie. Am tot citit pe forumuri si in legislatie dar ... (vezi toată discuția)
Deducere tva achizitie auto cristian_conea cristian_conea doresc achizitionarea unui auto pe firma (intrepr.individuala) pt. deplasarea personalului (eu) la si de la locul desfasurarii activitatii. 1. Fiscul poate sa ... (vezi toată discuția)