avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Noul cod fiscal-impozitul pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Noul cod fiscal-impozitul pe venit

Care sunt cheltuielile deductibile ce se pot inregistra pentru o persoana fizica independenta care realizeaza venituri suplimentare ( de ex. comisioane din asigurari). Nu este inregistrata ca PFA ci depune declaratie de venit.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:31, 12 Decembrie 2015
Daca nu sunteti inregistrat ca pfa nu puteti si deduceti niciun fel de alta cheltuiala. Oricum de la 1 ianuarie 2016 va trebui sa va autorizati ca pfa daca mai doriti sa practicati aceasta activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 600 pfa carmenbn carmenbn O PFA a obtinut in 2015 venituri de 780 lei/luna (medie).In acelasi timp este si salariat.Trebuie sa depuna declaratia 600? (vezi toată discuția)
Coafura/frizerie pfa sau intreprindere individuala mariaveronica77 mariaveronica77 Buna ziua, M-am gandit sa imi deschid o coafura/frizerie, si nu stiu care forma este mai avantajoasa, pfa sau intreprindere individuala. Se poate ca eu sa ... (vezi toată discuția)
Declaratia 600 anul 2016 mihaelagabrielaman2016 mihaelagabrielaman2016 Buna ziua!La multi ani! va rog respectuos sa-mi spuneti daca in cazul in care o PFA,II inregistreaza pierdere in anul 2015,depune declaratia 600 in anul ... (vezi toată discuția)