avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Activitate nexuspolaris

Activitate nexuspolaris

Va multumesc !
Multumesc !
Dar postului respectiv, de consilier achizitii, i se poate adauga aceasta sarcina? Art. 8 alin. (6) din Legea 319/2006 prevede ca "lucratorii desemnati trebuie sa aiba, in principal, atributii privind SSM si, cel mult, atributii complementare". Chiar daca ar exista un curs de pregatire in acest sens, este legal ca aceasta sarcina sa revina unui consilier de achizitii publice ?
Buna ziua,

Functionarul public, cu functia principala de consilier achizitii publice ,poate fi numit prin dispozitie, lucrator desemnat SSM - PSI, in conditiile in care nu are nici macar cursuri de pregatire pe acest domeniu ? Sau este un abuz ? (institutie 10-49 angajati).
Multumesc
Buna ziua,
As dori sa stiu cum se calculeaza gradul profesional la transformarea postului contractual in functie publica. Sunt contractual, functia de inspector de specialitate, gradul profesional I, gradatia 3. In institutia unde lucrez mi s-a comunicat ca dupa transformarea postului contractual in functie publica, voi avea gradatia principal si nu superior, cu posibilitatea avansarii in grad dupa 3 ani de la transformare. Este corect ? Institutia mi-a mai gresit avansarea in treapta profesionala cu minus un an...