Buna ziua,in salonul meu de infrumusetare,coafeza care este acum angajata,isi face lichidarea si isi va deschide propria afacere in acelasi domeniu,in alta locatie.
Publicitatea facuta pe perioada angajarii se facea prin postarea pozelor coafurilor,pe facebook-ul salonului.Fosta angajata ,cu acordul meu ,le posta si pe f.b.-ul ei.
Dupa ce isi va deschide afacerea proprie,in alt spatiu,este legal sa foloseasca poze facute in spatiul meu (proprietate privata),pentru asi face ei publicitate ?
Buna ziua,este legal a se face publice,fara acordul meu, fotografii facute in incinta proprietatii mele private?
Pot cere retragerea fotografiilor de pe retelele de socializare ale celui care a facut publice fotografiile?
Multumesc
Buna ziua,in salonul meu de infrumusetare,coafeza care este acum angajata,isi face lichidarea si isi va deschide propria afacere in acelasi domeniu,in alta locatie.
Publicitatea facuta pe perioada angajarii se facea prin postarea pozelor coafurilor,pe facebook-ul salonului.
Dupa ce isi va deschide afacerea proprie,este legal sa foloseasca poze facute in spatiul meu (proprietate privata),pentru asi face ei publicitate?
Mentionez ca in poze apare si interiorul salonului .
Ce am eu de facut in acest caz?